100 % Orijinal HSABAT 1200mAh Pil için BX40 Motorola RAZR2 V8,V9, V9M, V9X, Q9H, PEBL2 U8, U9 Q9h, MOTOZİNE ZN5, ZN5M, Boy ı9

0 Yorumlar


  • ₺164.11

  • ₺193.11

Etiketler: Pil

Tanım:

1. Li-açık Pil

2. Gerilim: 3.7 V

3. Kapasite: 1200 mAh

4. Motorola RAZR2 V8,V9,V9M,V9X,Q9H,PEBL2 U8,U9 Q9h,MOTOZİNE ZN5,ZN5M,Boy ı9 için kullanın

Nakliye

1. Biz tam ödeme onaylandıktan sonra 2 iş günü içinde mal göndereceğiz.Ödeme mevcut değilse, siparişiniz otomatik olarak kapatılacaktır.

2. Lütfen alıcınızın bilgilerini doldururken ilgili kişinin tam adı, doğru adresi, posta kodu ve telefon numarası gibi tüm ayrıntıları doldurduğunuzdan emin olun.

3. İzleme bilgileri, satıcının malları göndermesinden 3-10 gün sonra gösterilecektir, parseli bu sitede takip edebilirsiniz: www.17track.net/en, tüm malları çevrimiçi takip numarası ile gönderiyoruz.

4. Bazen hava veya mücbir sebep faktörleri nedeniyle nakliye yavaştır, teslim süresi uzayacaktır

İade ve Garanti

1. Tüm mallar sevkıyattan önce kontrol edilir, bu nedenle satın alma işleminden memnun değilseniz, ürünleri bir hafta içinde değiştirebilir ve siparişinizi aldıktan sonra 24 saat içinde bizimle iletişime geçmelisiniz.

2. Nakliye ve taşıma ücreti iade edilmez ve alıcı iade ve yeniden göndermenin tüm ücretlerinden sorumlu olmalıdır.

3. Tüm iade öğeleri, kutu ve aksesuarlar dahil olmak üzere orijinal koşullarında olmalıdır.Erkekler tarafından yapılan kusurlar, kırık, çizik vb. Gibi garanti edilmez.

4. Herhangi bir öğe için, geri döndüğünüzde lütfen EMS veya yerel posta kayıt postanız ile gönderin.

5. Alıcı hasarlı öğeleri alırsa, fotoğraf, video gibi güvenilir kanıtlar sağlamak için lütfen 48 saat içinde bize bildirin, en kısa sürede çözeceğiz.

Geri bildirim

1. Erken onayınız çok takdir edilecektir.

2. Görüşleriniz işimizin gelişimi için çok önemlidir, ürünümüzden memnunsanız sizi bizim için olumlu geribildirim bırakmaya içtenlikle davet ediyoruz ve service.It sadece 1 dakikanızı ayırın, bu 1 dakikanın bizim için son derece hayati bir önemi var.

3. Anlaşmazlıklar veya herhangi bir olumsuz veya nötr geribildirim ayrılmadan önce lütfen bize ulaşın.Tüm sorunları çözmek için sizinle birlikte çalışacağız.Anlayışınız için teşekkür ederiz!

  • Kalite Belgelendirmesi: ce, ROHS, WEEE, UL, pse, ETL, FCC, MSDS, GS, KC, CB, CSA, EMC, Saso'nun
  • Uyumlu Marka: MOTOROLA'NIN
  • Marka Adı: HSABAT'IN
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Orijinal veya Değil: Uyumlu
  • Model Numarası: BX40'IN
  • Pil Kapasitesi (mAh): 0-1300 mAh

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi