Toptan 100 adet / grup Orijinal Yeni Orijinal Hoparlör Sony Xperia Z Için Z1 L39h Z1Mini Z1 Kompakt Kulaklık Hoparlör Ücretsiz kargo

0 Yorumlar


  • ₺960.40

  • ₺1 067.07

Etiketler: Kulaklık Hoparlörü, z1 kompakt hoparlör, hoparlör kulaklık

Ürün Açıklaması 100 adet / grup Orijinal Yeni Orijinal Hoparlör Sony Xperia Z Için Z1 L39h Z1Mini Z1 Kompakt Kulaklık Hoparlör Ses Kulaklık Kulak Adet Değiştirme, ücretsiz kargo !!!

Açıklama: Orijinal Yüksek kalite Yeni kulaklık hoparlör Sony Xperia Z Z1 L39h Z1Mini Z1 Compact için uyumlu Eski, kırık, çatlak, hasarlı kulaklık hoparlörünüzü onarın Göndermeden önce tek tek test edildi, mükemmel durumda %100 % iyi çalışıyor Stokta ve mevcut büyük miktarlarda

Sony Xperia Z Z1 L39h Z1Mini Z1 Kompakt İle uyumlu

Paket içeriği: Sony Xperia Z Z1 L39h Z1Mini Z1 kompakt için 100 adet x kulaklık hoparlör

Ödeme hakkında:

1. SADECE EMANET kabul edin. (Visa, MasterCard, Western Union, QİWİ ve banka havalesi yoluyla).

2. Ödemenin satıcının hesabına ulaşması genellikle 24 saat sürer.Banka 24 saat içinde ödemeyi reddedebilir, bu nedenle iş güvenliği için ödeme tamamen geldikten sonra sipariş vermeye başlarız.

3. Bazı ülke gümrükleri, paketi alıcıya göndermeden önce tarife talep eder.Tarife alıcı tarafından ödendiği için alıcı kendi gümrük politikasının farkında olmalıdır.

Geri Bildirim Hakkında:

* Başarımız müşteri memnuniyetine bağlıdır.Bu nedenle.görüşleriniz son derece önemlidir us.So aldığınızda bu öğeden memnunsanız lütfen bize 5 yıldız ve olumlu geribildirim bırakın.Nazik işbirliğiniz için teşekkürler!

* Herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Lütfen doğrudan bizimle iletişime geçin ve karşılaştığınız sorunu bize bildirin.Size memnun bir çözüm sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

şartlar ve koşullar:

* 180 gün garanti veriyoruz.Öğe kusurlu ise.Lütfen başarılı teslimattan sonraki 3 gün içinde bize bildirin.

* Tüm öğeler orijinal hallerinde iade edilmelidir condition.In malların iadesi veya değişimi için başvuruda bulunmak için sipariş verin.Eşya hiç tutulmamalıdır.

* Alıcı, yapılan tüm nakliye ücretlerinden sorumludur.

Nakliye Açıklaması:

1. Öğe sizin için ücretsiz gönderilecektir.

2. Yaklaşık 39 iş günü sürecek, bazen daha hızlı olacak, ancak yoğun zaman ve farklı ülkeler için bazı zamanlar daha yavaş olacaktır.Lütfen satın almadan önce düşünün.

3. Daha hızlı nakliye istiyorsanız ekspres nakliye ücreti için lütfen bize danışın.

4. Pease, öğenizi 60 iş günü sonra almazsanız bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

5. Lütfen bu nedenle dikkatsizce olumsuz geribildirim bırakmayın.Bu işi çok ciddiye alıyoruz.Lütfen önce bizimle iletişime geçin.

Dönüş Açıklaması:

İade veya geri ödeme aşağıdaki koşullar altında kabul edilir:

1.Öğe için temizlenmiş bir ödeme yaptınız ve 60 iş günü sonra hala almadınız.

2. Teslimat sırasında hasar görmüşse, lütfen önce bize kanıt olarak resimler verin (teslimat şirketinden tazminat istemek için).

3. Yanlış öğeyi gönderirsek, lütfen kanıtlamak için resim çekin.Gerekliyse, çok makul bir fiyat talep ettikleri için postane aracılığıyla bize geri göndermeniz gerekebilir.DHL veya EMS kullanmayın, bu bizim için çok fazla yük.Tabii ki, iade edilen ücret bizim tarafımızda.

4. Yanlış ürünü satın alırsanız veya beğenmezseniz, bize iade edebilirsiniz.İade edilen ücret sizin tarafınızdadır ve lütfen öğenin güvenli bir şekilde ulaştığından emin olun.İade adresi için bana ulaşın.

Anlayışınız ve nazik işbirliğiniz için teşekkür ederiz!

  • Uyumlu model: Sony Xperia Z İçin uyumlu Z1 L39h Z1Mini Z1 Kompakt
  • Model Numarası: Sony Xperia Z için Z1 L39h Z1Mini Z1 Kompakt
  • Marka Adı: XX-ROBERT
  • Nakliye: ücretsiz kargo
  • kalite: En Kaliteli Yeni Orijinal
  • QC: göndermeden önce tek tek tamamen test edin
  • Uyumlu Marka: Sony Ericsson
  • Dizayn: BAR

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi