2x RV Karavan-Camper Tuvalet Contası Conta Takımı için Yedek Uyumlu 34120 Stil II montaj donanımı Kiti

0 Yorumlar


  • ₺137.77

  • ₺281.27

Özellikler:

OOTDTY'NIN SOHBETİ

RV tuvalet contası, orijinal contanın kopmasından kaynaklanan koku ve su sızıntısı sorunuyla etkili bir şekilde başa çıkabilir.Rv'nizdeki havayı temiz tutun, RV tuvalet contası zamandan tasarruf edecek ve yaşam kalitesini artıracaktır.

RV tuvalet flanş contası kiti, contanın uzun süre yaşlanma nedeniyle deforme olmamasını ve hatta çatlamamasını ve uzun bir servis ömrüne sahip olmasını sağlayabilen yüksek kaliteli kauçuk bileşiğinden yapılmıştır.

RV tuvalet contasının kurulumu kolaydır.Sadece eski contayı çıkarın ve eski contanın bulunduğu jant ve kase alanını temizleyin, ardından yenisiyle değiştirin.Son olarak, birlikte verilen pirinç cıvataları, somunları ve cıvata kapaklarını kullanarak tuvaleti sabitleyin.

RV tuvalet conta takımı, su sızıntısını uzak tutmak için mükemmel bir RV tuvalet aksesuarıdır.RV tuvalet contası, karavanlar, karavanlar, kampçılar, römorklar, tekneler için uygundur.

RV tuvalet contası conta takımı, uzun ömürlü kullanımda kirli su sızıntısını önlemek için yüksek kaliteli kauçuktan, mükemmel su geçirmezlikten ve sızdırmazlık performansından yapılmıştır; Rv'nizdeki havayı temiz tutun ve kamp yolculuğunuzun tadını çıkarın.

Özellikler:

Malzeme: Kauçuk

Boyutu: Resim Gösterildiği Gibi

Renk: Siyah

34120 İçin

Paket içeriği:

1 Takım RV Tuvalet Mühür Kiti

Not:

①.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin, sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

②.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Anlayışınız için teşekkürler.

  • Marka Adı: VHOHOUR'UN
  • Kaynak: Anakara Çin

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi