Sintine Pompası kurulum seti Drenaj Borusu Hortumu Tekneler İçin Ağır Hizmet Tipi Tahliye Hortumu Kelepçeleri Ve Montajı Kolay Kurulum

0 Yorumlar


  • ₺239.29

  • ₺478.77

Sintine Pompası Hortum Kiti: Bu kit, teknenizde, havuzunuzda veya drenajın olduğu diğer alanlarda drenaj etkisi sağlayabilen aşınmaya dayanıklı bir hortum içerir required.It ayrıca hortumun güvenli bir şekilde sabitlenmesini kolaylaştıran kelepçeler ve bir konektör ile birlikte gelir.Hortum esnek ve hafiftir, böylece kolayca taşıyabilir ve saklayabilirsiniz.

Belirleme:

Ürün adı: Hortum montaj kiti

Ürün malzemesi: PVC

Ürün ağırlığı: 260g

Paket boyutu: 23*13 * 16 CM (9.05*5.11*6.29 inç)

Sıcak ipuçları: ürün boyutu / resim elle ölçülür ve çekilir, lütfen küçük sapmayı affedin

Ambalaj listesi:

Hortum * 1

Kelepçe *2

Uydurma*1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Güvenilir Malzemeler: Bu sintine pompası hortum kiti, güvenilir, güçlü, dayanıklı ve dayanıklı PVC malzemeye sahiptir. flexible.It yüksek basınçla başa çıkabilir ve aşınma ve hasarı önleyebilir.

2.Sızıntı Önleyici Tasarım: Bu sintine pompası hortum kiti, bükülmeyi ve kırılmayı önleyen ve drenaj etkisi sağlayan oluklu spiral bir yapıya sahiptir.Manşetsiz tasarım ayrıca bağlantı ucundaki sızıntıyı da önler.

3.Uygun Montaj: Bu sintine pompası hortum kiti, hortumu takmanıza ve çıkarmanıza izin vererek zamandan ve enerjiden tasarruf etmenize yardımcı olur ease.It teknenizin herhangi bir açısına uyan kelepçeler ve gövde bağlantı parçaları ile birlikte gelir.Hortum, sintine pompanız için hızlı bir çözümdür.

4.Geniş Kullanıma Girin: Ne tür bir tekneniz veya yatınız olursa olsun veya ne tür bir drenaj sorunuyla karşılaşırsanız karşılaşın, bu hortum kiti çözmenize yardımcı olabilir it.It sintine pompası veya başka bir drenaj ile kurulumu ve kullanımı kolaydır equipment.It herhangi bir alana uyacak şekilde bükülebilir ve gerilebilir ve herhangi bir köşeye ulaşın.

5.Üstün İşçilik: Bu sintine pompası hortum kiti hafif ve taşıması kolaydır ve store.It çapaksız ve pürüzsüz bir iç kısım ile suyu etkili bir şekilde boşaltır hole.It basınç veya ısı altında deforme olması kolay değildir.

  • Ürün Genişliği: 0.00inch
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ürün Uzunluğu: 0.00inch
  • Model Adı: Sintine Pompası Montaj Kiti
  • Ürün Yüksekliği: 0.00inch
  • Ürün Çapı: 0.00inch
  • Ürün Ağırlığı: 1.00kg

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi