11L Kamp duş torbası Su Geçirmez PVC Taşınabilir Banyo Su Torbası Uzatılmış 2m Hortum sızdırmaz Çevre Dostu Açık Ekipman

0 Yorumlar


  • ₺638.29

  • ₺1 595.83

11L Taşınabilir Banyo Su Torbası Su Geçirmez PVC Kamp Banyo Çantası Uzatılmış 2m Hortum sızdırmaz Çevre Dostu Açık Yürüyüş için

Özellik:

1. Dışarıda Sorunsuz Duş Alma: Uzun bir yürüyüş gününden sonra engebeli arazi ve yapışkanlık hissi ile kamp yapmak rahatsız edici bir deneyim olabilir.Bununla birlikte, bu yenilikçi dış mekan duş torbası, tüm dış mekan banyo sorunlarınızı çözen benzersiz bir yağmurlama tasarımıyla birlikte gelir.

2. Geniş Sprinkler Yüzey Alanı: Özel sprinkler tasarımı, kapsamlı ve hızlı vücut yıkamayı sağlayan geniş bir yüzey alanına sahiptir.Böylece kendinizi harika açık havada temizlemenin kolay bir yolunu sağlar.

3. Uygun Su Kontrolü: Bu duş torbası, kullanımı kolay ve su akışınıza göre su akışını başlatmanızı ve durdurmanızı sağlayan kavrama tarzı bir anahtara sahiptir. needs.It duş ihtiyacınızı karşılamaya devam ederken su kaynaklarından tasarruf etmenize yardımcı olur.

4. Genişletilmiş Hortum Uzunluğu: Duş torbası, uzak bölgelerde bile duş almayı kolaylaştıran ve daha rahat hale getiren 2 m uzunluğunda bir hortumla birlikte gelir.Artık su kaynağından uzaklık konusunda endişelenmenize gerek yok.

5. Dayanıklı ve İyi Kapatılmış Çanta: Yüksek frekanslı lazer kaynak teknolojisi ve PVC file kumaş malzemesi ile bu dış mekan duş torbası hem dayanıklı hem de iyi kapatılmıştır.Ayrıca, torbanın üst kısmında, kullanım sırasında aşırı basınçtan kaynaklanan kazaları önlemek için geniş bir doldurma açıklığı ve koruyucu bir büzme ipi bulunur.

Belirleme:

Menşei: Anakara Çin

Malzeme: Varil gövdesi PVC, musluk ABS boru: kauçuk

Renk: Kırmızı, Siyah, Mavi (isteğe bağlı)

Kapasite: 11L

Boyutu: Yaklaşık 41x20 cm / 16. 14x7. 87 inç

Su borusu uzunluğu: Yaklaşık 200 cm / 78.74 inç

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

1 x duş torbası

1 x Boru

1 x Musluk

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Boyut: 41*20 cm
  • Marka Adı: MOJOYCE
  • Kapasite: 10L
  • Malzeme: PVC

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi