Güneş Gölge Yelken Polyester Oxford Kumaş Güneş Gölge Gölgelik Hava geçirmez Veranda Plaj Kum UV Engelleme Tente Gölgelik UV Geçirmez

0 Yorumlar


  • ₺547.27


Güneş Gölge Yelken Polyester Oxford Kumaş Güneş Gölge Gölgelik Hava geçirmez Veranda Plaj Kum UV Engelleme Tente Gölgelik UV Geçirmez

Özellikler:

Bu güneş gölge yelkeni, metal halka tasarımı nedeniyle istenen herhangi bir pozisyonda rahatça sabitlenebilmesi için ip ile kullanılabilir.Katlanabilir ve hafif tasarımı için rahatça taşıyabilir ve saklayabilirsiniz.

Bu güneş gölge yelkeni pratiktir, bahçe, veranda, çim, arka bahçe, havuz, güverte, avlu, park, otopark veya diğer açık alanlara güneş ışığını önemli ölçüde engellemek ve yaz aylarında rahat bir gölgeli alan oluşturmak için sıcaklığı azaltmak için yaygın olarak uygulanabilir.zaman.

Polyester oxford kumaş malzemeden yapılmış, su geçirmez, yırtılmaya karşı dayanıklı, aşınmaya dayanıklı ve dayanıklıdır.

A, Bu ürünün uzunluğu 200 cm'dir.B, bu ürünün uzunluğu 240 cm'dir.C, Bu ürünün uzunluğu 300 cm'dir.

Bahçe, veranda, çim, arka bahçe, havuz, güverte, avlu, park, otopark vb.İçin mükemmeldir.

Ürün Adı: Güneş Gölge Yelken

Özellikler: Katlanabilir, Güneşe dayanıklı, Su geçirmez

Boyut Ayrıntıları:

Bir, Uzunluk: 200 cm/78.74"(Yaklaşık.)

B, uzunluk: 240 cm/94.49"(Yaklaşık.)

C, uzunluk: 300 cm/118.11"(Yaklaşık.)

Notlar:

Işık ve ekran ayar farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.Farklı manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.

Paket içeriği:

1 x Güneş Gölge Yelken

3 x Halatlar

  • Kategori: 3-4 Kişilik Çadır
  • Kaynak: Anakara Çin

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi