Kadınlar İçin saç bantları Atletik Kızlar İçin Sevimli Saç Bantları Saç Çekmiyor Kaymaz Dışarı Çıkmak İçin Güçlü Esneklik Dans Makyaj Spor

0 Yorumlar


  • ₺34.16

  • ₺57.06

Açıklamalar:

1. Yerinde kalan ve rahat hisseden bir egzersiz bandı mı arıyorsunuz?Kadınlar için bükümlü düğümlü saç bantlarımızı deneyin!Saçınızdan kaymalarını önleyen kaymaz bir tasarıma ve çoğu kafa boyutuna uyan esnek bir tasarıma sahiptirler.Ayrıca, kafa derisini tahriş etmeyen yumuşak ve nefes alabilen kumaştan yapılmıştır.

2. Yoga yapıyor, koşuyor, bisiklete biniyor veya başka bir aktivite yapıyor olsanız da, saç bantlarımız saçınızı yüzünüzden uzak tutacak ve görünümünüze biraz stil katacaktır

Özellikler:

Ürün adı: Kadınlar için egzersiz Saç Bantları

Ürün malzemesi: naylon

Ürün boyutu: yaklaşık 24*6 cm/9.45*2.36 in

Ürün rengi: mavi pembe mor siyah (isteğe bağlı renk)

Ürün Listesi:

1 * Kadınlar için Egzersiz Kafa Bantları

Notlar:

Izin lütfen 0.5 cm/0.20 in hata nedeniyle manuel ölçüm.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir, anlayabiliyorum umuyoruz.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Kaymaz Tasarım】 Kadınlar için Egzersiz Saç Bantlarımızla, saçınızı sabitleme konusunda endişelenmeden antrenmanınızın tadını çıkarabilirsiniz.Kafa bandımız, saçınızı daha iyi organize eden ve yüzünüzden uzak tutan iyi bir kaymaz etkiye sahiptir.

2.【Pürüzsüz Kafa Bandı】 Saç çekme yok, kafa derisi tahrişi yok, sadece rahat ve rahat bir his.Atletik Kadınlar için Saç Bantlarımız, uzun süre giyebileceğiniz yüksek kaliteli akrilik kumaştan yapılmıştır.

3.【Vintage Büküm Düğümü】 Vintage büküm düğümümüzle kadınlar için iki egzersiz bandı birbirine benzemez design.It görünümünüze eğlenceli ve zarif bir dokunuş katar.Tarzınıza ve ruh halinize uyacak çeşitli renk ve desenler arasından seçim yapabilirsiniz.

4.【Mükemmel hediye】 Bu Bayan Saç bantları Kaymaz, arkadaşınız veya aileniz için harika bir doğum günü hediyesi veya tatil hediyesidir.Şık tasarımına ve kaliteli malzemesine bayılacaklar.Bu Boho Saç Bantları nedeniyle modaya uygun görünecek ve kendinden emin hissedecekler.

5.【Geniş Uygulamalar】Bu kadın Saç Bantları Kaymazdır ve tüm kafa şekillerine ve çevrelerine uyum sağlayan güçlü bir esnekliğe sahiptir ve rahat bir uyum ve kapatıcılık sağlamak için yaklaşık 6 cm uzunluğundadır.

  • Malzeme: pamuk
  • Kaynak: Anakara Çin

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi