Göz bakımı süper yumuşak kafa floresan kalem yumuşak Morandi altı renk inme anahtar kalem öğrenci yaratıcı kırtasiye seti

0 Yorumlar


  • ₺1 293.38


Önerilen renkli kalemler / iyi bir şey Tavsiye Dikkatli ve sıkı seçim, iyi ürünler, sahip olmaya değer

Ürün Adı: göz rengi koruma Floresan Kalem Seti

Ağırlık: 81.1 g (her ağırlığın sapması)

Uzunluk: yaklaşık 13 * 8 cm / kutu

Ambalaj: renk kutu ambalaj

1. Renk farkı sorunu: Tüm ürünler gerçek nesnelerde fotoğraflanır ve renklerin gerçek nesneye yakın görünmesini sağlamaya çalışır.Herhangi bir renk farkına tahammül edemeyen müşteriler için gereksiz para ve zaman kaybını önlemek için lütfen dikkatli olun.

2. Boyut sorunu: Lütfen ürün açıklamasını ayrıntılı olarak inceleyin veya satın almadan önce bizimle iletişime geçin.Lütfen satın alırken istediğiniz ürünün rengini ve boyutunu belirtin, aksi takdirde başlık açıklamasına göre varsayılan olarak göndeririz.

3. Ekspres teslimat sorunu: Teslimat hızı, paketin bulunduğu şehre bağlı olarak değişir.Özellikle olumsuz hava koşulları ve yasal tatillerle karşılaşıldığında şunlar olacaktır delays.In ayrıca, ekspres teslimat şirketinin her şubesindeki satış elemanlarının kalitesi değişiklik gösterir ve bazı şube satış elemanları arasında satıcıların tahmin edemediği kötü tutum veya paket hasarı gibi beklenmeyen faktörler olabilir.Her neyse, herhangi bir mutsuzluğunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin ve çözmek için kurye şirketi ile aktif olarak iletişim kuracağız.

4. Mal kaybı: Genellikle mal kaybına paketin zarar görmesi neden olur.Ambalaj bandının mühürsüz işaretleri ile değiştirildiği, hasar gördüğü, yırtıldığı veya kırıldığı tespit edilirse, lütfen imzalamayın.Paket doğrulama yapılmadan imzalanırsa, ulaşımdan kaynaklanan eksik veya kısa eşyalar veya kazalar için sorumluluk almamız zor olacaktır.Umarız herkes anlar.Bir güvenlik görevlisi veya imza acentesi ise, paketteki malları tashih etmeleri için lütfen bunları önceden bilgilendirin.

5. Kalite sorunu: Sevkiyat öncesi açılabilen ürünleri açmak ve iki kez kontrol etmek ve kesinlikle incelemek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Boyut ve renk sorunları, nakliye konusundaki ihmalimizden kaynaklanmaz.Herhangi bir yedek navlun gerekiyorsa, alıcı maliyeti üstlenecektir.Aldıktan sonra herhangi bir kalite sorunu bulursanız, lütfen 48 saat içinde derhal bizimle iletişime geçin ve ilgili resim ve kanıtları sağlayın.Sorunu kesinlikle sizin için çözeceğiz ve posta ücretini üstleneceğiz.Dikkat: İç çamaşırı ve çoraplar kullanımdan sonra herhangi bir değişim veya iade kabul etmez.Lütfen kullanmadan önce dikkatlice kontrol edin.Her müşterinin farklı gereksinimleri nedeniyle, herhangi bir müşterinin gözünde mükemmelliğe ulaşmak imkansızdır.Umarım giymeye uygunluğunuzu çok ciddiye almayan bazı küçük kusurları ciddiye almazsınız.

6. Değerlendirme ile ilgili olarak: İnsanları kalite ve ahlakla ikna etmek, adil ve uyumlu bir alışveriş ortamı yaratmak, insanların alışveriş ortamını ve alışkanlıklarını yükseltmek ve çevrimiçi alışverişin birçok faydasına sahip olmak için her türlü çabayı göstereceğiz.Bunu sürdürmek için herkesin değer vermesine ve birlikte çalışmasına ve her işleme vicdanla davranmasına ihtiyacımız var.Herkesi bize makul değerlendirmelerde bulunmaya davet ediyoruz.İşlemle ilgili gerçekten bir sorun varsa, önce iletişim kurmalı, yanlış anlamaları ve çatışmaları çözmeli ve bir solution.It bu bizim ihmalimiz ve sorumluluğumuzdur ve bunu ciddiye ve sorumlu bir şekilde alacağız.Anlayış ve saygı karşılıklıdır

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Uygulanabilir hediye verme ilişkisi: Genç nesil
  • Kabuk Malzemesi: Plastik
  • ticaret niteliği: iç ticaret
  • pul: No
  • Model Numarası: H-44
  • Silinebilir veya Silinemez: No
  • bir hediye olup olmadığı: Evet, kişisel hediyeler

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi