Parmak Kalem İplik Kalemler Mod Oyun İplik Kalemler Uçan İplik Kalem Ağırlıklı Top İle Parmak Dönen Kalem

0 Yorumlar


  • ₺60.11

  • ₺83.58

Parmak Kalem Eğirme Kalemleri Mod Oyun Eğirme Kalemleri Ağırlıklı Top ile Uçan Eğirme Kalemi Parmak Döner Kalem Güvenilir: Dönen kalem simetrik bir tasarıma sahiptir, kalem ucu TPR yumuşak kauçuktan yapılmıştır, kalem namlusu ABS malzemeden yapılmıştır ve dinamik denge destek halkası alüminyum alaşımdan yapılmıştır. güvenilir ve güçlü ve uzun süre kullanılabilir.

Daha kararlı: Bu dönen kalem, kullanmanız için yeterli olan yaklaşık 21,6 cm / 8,5 inç uzunluğundadır; Dengeli bir ağırlık elde etmek için kalemin her iki ucuna paslanmaz çelik boncuklar yerleştirilmiştir, böylece kalemi kolayca çevirebilirsiniz.

Dekompresyon oyuncak: Bu dönen kalem çocuklar ve yetişkinler için uygundur; Bu kalemi ellerinizi, gözlerinizi eğitmek, böylece konsantrasyonunuzu, hafızanızı ve öğrenme yeteneğinizi geliştirmek için kullanabilirsiniz; Ayrıca iş ve yaşam baskısını hafifletmenize yardımcı olabilir.

Hediyeler için en iyi hediyeler: Sevginizi ve bakımınızı ifade etmek için bu oyun parmak kalemlerini Şükran Günü, Noel, Yeni Yıl, doğum günü ve diğer tatillerde arkadaşlarınıza, akrabalarınıza, meslektaşlarınıza ve sınıf arkadaşlarınıza hediye olarak verebilirsiniz.

Not: Bu ürün, yedekler hariç, dönen bir kalemdir.Doldurmayı kendiniz eklerseniz, çevirdiğinizde bakiyenizi kaybedersiniz. pen.It yedekler eklemek için değil tavsiye edilir, teşekkür ederim

tür: A / B / C / D / E / F / G

renk: siyah-kırmızı / siyah / mavi-siyah / gümüş-beyaz / kırmızı-beyaz / mavi-beyaz / gümüş-siyah

Malzeme: ABS + alüminyum alaşım + TPR

Paket içeriği:

1 x İplik Kalem

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

  • Kaynak: Anakara Çin

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi