Iyi çalışma Unlocked Tam Cips Anakart Küresel Firmware Anakart Samsung Galaxy Tab İçin S6 T860 SM-T860 T865 Orijinal

0 Yorumlar


  • ₺1 112.86


Etiketler: Tam Cips

Biz sadece %100 % orijinal parçalar satıyoruz, lütfen %100 % güvence ile satın alın.

Mağazamıza hoşgeldiniz!Lütfen önemli ipuçlarımıza dikkat edin:

1.Bizden sipariş vermeye karar verdiğinizde, lütfen aşağıdaki gibi açıkça okuyun, herhangi bir şüpheniz varsa, lütfen önce bizimle iletişime geçin, sorununuzu çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

2. Bluk siparişleri vermek istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin ve teklif isteyin,size en iyi toptan satış fiyatlarını vereceğiz.

Sevgili arkadaşım

lütfen kartı yükseltmeyin, doğru sürümü nasıl yükselteceğinizi bilmiyorsunuz, çünkü yanlış sürümü yükseltirseniz, kartın ağı olmayabilir veya SIM kartı tanımlayamaz, belki de ağın kaydedilememesine neden olabilir ,anakart yükselttikten sonra herhangi bir sorun çıkarsa, bunu yapmayacağız. bunun için sorumlu (eğer geri göndermek kurulu ve navlun ödemek, biz bunu çözmek için yardımcı olabilir), anlamak için teşekkürler

tahtayı gerçekten yükseltmek istiyorsanız ,bana sürüme ihtiyacınız olduğunu söyleyebilirsiniz, istediğiniz sürümü yükseltmenize yardımcı olabiliriz.

1. Anakart %100% orijinal ve kilidi açılmış,her ülke sürümüne uygun olabilir,siparişinizi %100 % güvence ile verebilirsiniz.

2.ayrıca apple iPhone markası ve samsung markası için diğer anakartlarımız da var, ihtiyacınız varsa lütfen bizimle iletişime geçin.

3.Nakliye için DHL/EMS / FEDEX express'i seçmek daha iyi olmalı, anakart size güvenli ve daha hızlı gönderilebilir.

4. tahtayı nasıl kuracağınızı bilmiyorsanız, lütfen profesyonel kişi tarafından kurulum için yardım isteyin, teşekkürler!

Ödeme ve Nakliye: 1.Biz Lujeyin.com.tr EMANET yoluyla ödeme kabul 2.Ödeme, sipariş verildikten sonra 3 gün içinde yapılmalıdır. 3.Açık artırma kapandıktan hemen sonra ödeme yapamazsanız,lütfen birkaç dakika bekleyin ve ödemelerin 3 gün içinde tamamlanması gerektiğini deneyin. teslim edilen tüm ürünlerin %4.100'ü göndermeden önce test edilecek ve aldığınız tüm ürünlerimizin iyi çalışacağını garanti ediyoruz. 5.Şu anda dünya ülkelerine gönderiyoruz. 6.Emirleri yerine getirmem ne kadar sürer. 7.Siparişinizi almak için gereken süre 2 faktöre bağlıdır: seçtiğiniz teslimat yöntemi ve sipariş karşılama süresi.Siparişinizi zamanında aldığınızdan emin olmak için elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı lütfen unutmayın.Aşağıda tahmini zaman dilimleri verilmiştir.

Teslimat yöntemi:

Aşağıda ortak lojistik şirketlerimiz ve tahmini zaman dilimlerimiz yer almaktadır.Geçiş süresi,bulunduğunuz yere bağlı olarak değişir.

Teslimat Yöntemi Tahmini Süre

DHL 3~7 gün

FEDEX 3~7 gün

UPS 3~7 gün

EMS 8~12 gün

Supersaver (2 kg altında)Çin post 20 ~ 30 gün

Supersaver (2 kg'ın altında) HKpost 20~30 gün

Nakliye hizmetinin sorumluluğu olan gecikmelerden veya diğer sorunlardan sorumlu değiliz.Ancak paketi alana kadar izlemenize yardımcı olacağız.

Garanti hakkında:

1.Ürünler en yüksek kalitededir, bu nedenle satın aldığınız bir üründen memnun değilseniz, lütfen Servis Ekibimizle iletişime geçin.Mümkün olan en kısa sürede.Öğenin durumuna bağlı olarak herhangi bir iade ve geri ödeme konusunda size yardımcı olabiliriz.

2.Aldığınız mallar açıklandığı gibi değilse.Lütfen bize bildirin ve geri ödeme için 3 gün içinde bize geri gönderin.İade edilen malların alınmasından itibaren bir hafta içinde iade edeceğiz.

3.Tüm ürünlerimiz için 3 ay garanti veriyoruz.Tüm öğeler orijinal hallerine iade edilmelidir

Lütfen aşağıdaki öğelerin iade edilemeyeceğini unutmayın:

1).Kullanılmış Eşyalar

2).Bizim etiket veya orijinal ambalaj olmadan öğeler

3).Bizim tarafımızdan gönderilmeyen ürünler

Not: Müşteriler malları geri nakliye maliyetini taşımalıdır,yeniden göndermek için nakliye ücretini ödeyeceğiz.

  • Uyumlu Marka: Samsung
  • Tam Cips ile: Evet
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Frekans Aralığı: samsung Galaxy Tab için S6
  • Kapasite T865: 6 + 128 G/8 + 256 G
  • Model Numarası: samsung Galaxy Tab için S6
  • Uyumlu model: samsung Galaxy Tab için S6
  • kilidi açıldı: Evet
  • Tip: İçsel
  • Marka Adı: HHXHH
  • samsung Galaxy Tab için S6: T860 T865
  • Koşul: Kullanılmış ve iyi çalışıyor
  • durum: Tüm Tamamlanmış Anakart
  • kalite: %100 Orijinal
  • Kapasite T860: 6 + 128 G/8 + 256 G
  • QC: Tam QC Test Edildi

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi