Taşınabilir PWM Adaptör Kablosu 5/6 Yollu Konnektör Kablosu Adaptörü Dişi Erkek Pwm Fan Kablosu PVC yalıtım malzemesi PC Kasa Fanı

0 Yorumlar


  • ₺58.01

  • ₺111.63

Taşınabilir Bağlantı Kablosu Adaptörü Dişi Erkek Uzatma Kablosu Konektörü PVC Yalıtım malzemesi Pwm Fan Kablosu Bilgisayar CPU için

Özellik:

1. Hava Akışını İyileştirme: Bire çok PWM Güç Çoklu Ayırıcı, hava akışını iyileştirebilen ve karışıklığı ve dağınıklığı ortadan kaldırabilen güzel tüm siyah manşon kablolarına sahiptir.

2. Amaç: Fan PWM Splitter, CPU fan fişinin (4Pin) yeterince uzun olmadığı veya yeterince kullanılmadığı ve kasa fanının dört piminin uzun olmadığı durumlar için uygundur enough.It esas olarak anakartın dört pinli arayüzünü genişletir ve genişletir.

3. Uygulama Kapsamı: Uzatma Kablosu Konektörü, 4 pinli bir dişi kafayı CPU veya bilgisayar kasası fanları için uygun birden fazla 4 pinli erkek kafaya böler.

4. Hız Ölçüm Fonksiyonu: PWM Adaptör Kablosu bir hız ölçüm fonksiyonu ile donatılmıştır.Bir ana kart güç kaynağı soketi yalnızca bir fan hızını algılayabildiğinden, diğer arayüzlerde hız ölçüm kabloları varsa, farklı fan hızları yanlış hız ölçümüne neden olabilir.Bu nedenle, ilk arayüz bir hız ölçüm fonksiyonu ile donatılmıştır ve diğer arayüzler yoktur.

5. Zarif Boyut: Pwm Fan Kablosu basit ve cömert bir tasarıma, küçük boyuta, hafifliğe, basit kuruluma, yeni bir deneyim kazanması kolaydır.

Belirleme:

Sertifika: YOK

Menşei: Anakara Çin

Tip: PWM Kablosu

Model Numarası: PWM Splitter

Paket: Evet

Renk: Siyah

Uzunluk: 75 cm / 29.5 in

Ürün ağırlığı: yaklaşık 23g

Tel modeli: 1007 22AWG

Yalıtım malzemesi: PVC yalıtım

İletken malzemesi; Kalaylı bakır

Arayüz: bilgisayar anakartı 3Pin / 4Pin arayüzü

Fonksiyon: Beş bilgisayar fanının 3Pin/4Pin arayüzünü paylaşmasını sağlayın

Kullanım: CPU fan fişi (4Pin) yeterince uzun değil, yetersiz kullanım, kasa fanı dört pim yeterince uzun değil vb.Esas olarak anakartın dört pimli arayüzünü genişletmek ve genişletmek için

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

1 x PWM Ayırıcı

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Paket: Evet
  • Marka Adı: VKTECH'İN
  • Tip: PWM Kablosu
  • Model Numarası: PWM Ayırıcı

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi