48V 52V Elektrikli EBike Pil Üçgen Panasonic Pil Paketi 36V 60V 35Ah 38Ah 25Ah 28ah için 1800W 1500W 1000W Scooter Motor

0 Yorumlar


  • ₺76 324.82

  • ₺127 207.97

Etiketler: elektrikli ebike pil üçgen panasonic pil

Sevgili alıcılar:

1.Bizim dükkana hoşgeldiniz!Ürünlerimiz yüksek kalitede, %100 tam kapasitelidir.Yanlış tanıtımları ortadan kaldıracağız ve özelleştirmeyi destekleyeceğiz.Gerekirse, lütfen müşteri hizmetlerine başvurun, size içtenlikle hizmet edeceğiz.Tks! 2.Bu ürün özel bir üründür, lütfen satın almadan önce pil parametrelerine dikkatlice göz atın, gereksiniminize uygun pili seçin, satın alma hatalarından kaçının.

Pil kanal nakliye için özel NOT:

1. Japon müşteriler, lütfen Japonca alıcı adresi ve irtibat kişisinin adını tam olarak yazınız.

2. Koreli müşteriler, "bireysel gümrük geçiş numaranızı" sağlamanız gerekir, bu P....biçim numarasını başlatın.

3. Her müşteri, lütfen şehir adınızın ve posta kodunuzun doğru ve uyumlu olduğundan emin olun.

Fabrika doğrudan mağazası: Tüm pilleri kendi fabrikamızda monte ediyoruz, asla sahte veya ucuz hücre paketi kullanmıyoruz çekmek için en düşük fiyata satmak buyers.In ek olarak, her şeyden tasarruf etmeliyiz, onları mümkün olduğunca çabuk/ucuza monte etmeliyiz.Pillerimiz veya güvenliğiniz söz konusu olduğunda risk almıyoruz!

Yapılan Her Pil Çevrim Testi: Ödediğiniz her amper saatini aldığınızdan emin olmak için tesisimizden ayrılmadan önce her paket tam şarj ve deşarj ile çalıştırılır.

Test şunları içerir: Kısa Devre Güvenlik Testi √ Aşırı Şarj Güvenlik Testi √ Ezilme Güvenlik Testi √ Güvenlik Testine İhtiyaç Duyma √ Ekstrüzyon Güvenlik Testi √ Dikkat: Pili suya koymayın ve pili serin ve kuru bir yerde saklayın surrounding.Do pili ısı sıcaklığına yakın bir yerde kullanmayın veya bırakmayın (ateşte veya ısıtıcı) Pozisyonu ve negatifi tersine çevirmeyin terminals.Do pili açmayın, eğer bir amatörseniz, o zaman bu çok önemlidir. dangerous.Do pozitif ve negatif terminalleri doğrudan metal ile bağlayarak pili kısa devre yapmayın objects.Do pili aşağıdaki gibi metal nesnelerle birlikte taşımayın veya saklamayın saç tokaları, tasmalar, etc.Do pili doğrudan lehimlemeyin ve pili bir çivi veya diğer keskin nesnelerle delmeyin.Pil için nitelikli bir şarj cihazı kullanmalısınız, ayrıca pili şarj ederken bir yetişkininiz olmalıdır nearby.To güvende olun, çocuklar bu pili kullanamaz.Geri bildirim: 1.Bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz bizim için olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı derecelendirme bırakın lütfen, ve biz sizin için aynısını yapacağız. 2.Herhangi bir sorun için, pls bize e-posta göndermeden önce bize olumsuz geribildirim bırakmayın, içtenlikle her müşterinin sorunu çözmemiz için bir şans sağlayabileceğini umuyoruz. 3.Sizin memnuniyetiniz bizim en büyük önceliğimizdir.Herhangi bir sorunuz varsa lütfen bizimle iletişime geçin, size hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız

  • Tip: Lityum Pil
  • Gerilim: 48v
  • Kapasite: 21-30ah'nın sohbeti
  • Kaynak: Anakara Çin

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi