Basınçlı Yıkama Kolu Güç Memesi Bahçe yıkama nozulu Uzatın Varil Yüksek Basınçlı Meme Gıda İşleme Tesisi İçin

0 Yorumlar


  • ₺446.90

  • ₺893.99

Açıklamalar:

1. Bu Yüksek Basınç Hortumu Nozulu, arabanızı yıkamak, bitkilerinizi sulamak veya verandanızı temizlemek gibi çeşitli görevler için güçlü ve verimli bir araçtır.

2. Yüksek Basınç Hortumu Nozulu, çoğu nozuldan daha güçlü olan maksimum 2030 psi basınca ulaşabilir. market.It ayrıca ihtiyaçlarınıza göre hızlı ve kolay bir şekilde değiştirebileceğiniz dört farklı nozul ile birlikte gelir.Nozul, tutması kolay ergonomik bir tasarıma sahiptir ve operate.It geniş uygulamalara sahiptir ve herhangi bir standart bahçe hortumuna uyabilir.

Özellikler:

Ürün Adı: Yüksek basınç hortumu Memesi

Kafa Malzemesi: Alüminyum, Mühendislik PP

Kolu Malzeme: Mühendislik PP

Su basıncı: 160bar / 2320psi

Boyutlar: yaklaşık 55 * 25 * 5 CM/21.6*9.84*1.96 İÇİNDE

Ürün Listesi:

Yüksek basınç hortumu Memesi*1

Varil*1

1/4 " meme (25°)*1

Notlar:

Izin lütfen 0.5 cm/0.20 in hata nedeniyle manuel ölçüm.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir, anlayabiliyorum umuyoruz.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Verimli Temizlik: 25 yüksek basınçlı nozul ile bu Yüksek Basınçlı Hortum Nozulu, inatçı lekeleri her görünümden durulayabilir.Arabanızı, araba yolunuzu, verandanızı veya bahçenizi temizlemeniz gerekip gerekmediği, bu hortum nozulu işi daha kolay ve daha hızlı hale getirecektir.

2.Değiştirilen Nozul: Bu Basınçlı Yıkama Nozulu, nozulu ihtiyaçlarınıza göre değiştirmenizi sağlayan uzatılabilir bir namluya sahiptir.Arabanızı yıkamak, bitkilerinizi sulamak veya verandanızı temizlemek gibi çeşitli görevler için kullanabilirsiniz.

3.Daha Fazla Su Basıncı: Yüksek Basınçlı Su Hortumu Nozulu uzatılmış bir şaft kullanır, su basıncı daha güçlüdür ve maksimum basınç 2030 psi'ye ulaşabilir

4.Kolaylıkla Tutun: Bu Basınçlı Yıkama Kolu, elinize uyan ergonomik bir tutuşa sahiptir .Ne kadar sürerse sürsün, nozulu herhangi bir temizlik görevi için rahatça tutabilir ve kullanabilirsiniz.

5.Çok Yönlü Temizlik: Bu Yüksek Basınçlı Yıkayıcı, mezbaha temizliğinden yüzme havuzuna kadar her türlü temizlik zorluğunun üstesinden gelebilir cleaning.It iş makinesi banyo temizliği ve diğer ağır işler için mükemmeldir.

  • Meme Malzemesi: Mühendislik Plastiği
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tutamak Tipi: Parmak Tipi
  • Arayüz Malzemesi: Mühendislik Plastiği
  • Gövde Malzemesi: Mühendislik Plastiği
  • Su Boruları ile: Evet
  • Su Püskürtme Tipi: Sprey

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi