Suluboya Çiçek Araba Çıkartması, Çiçek Kır Çiçeği Araba Yan Grafik Çıkartmaları, Evrensel Boyutu, Büyük Araç Grafik, Araba Üniforma

0 Yorumlar


  • ₺853.54

  • ₺908.11

Araba Çıkartmaları: Etiket malzemesi yüksek kaliteli Vinilden yapılmıştır.Kalitesi çok iyidir, dayanıklıdır, soyulması ve solması kolay değildir ve yüzeye kalıntı veya hasar vermeden su geçirmezdir ve yapışması ve çıkarılması kolaydır.

Serin Dekorasyon: Bu çizgili çıkartmanın boyutu, arabanın kapı tarafını kaplayacak kadar büyüktür.Serin ve yeni tasarım Arabanızı daha göz kamaştırıcı hale getirir.

Kurulumu kolay: 1. Hedef yüzeyi temizleyin, yağ ve toz olmadığından emin olun. 2. Güçlü yapışkan bantların koruyucu filmini yırtın ve doğru konuma yapıştırın. 3.Çıkartmanın aracın yüzeyine mükemmel şekilde oturmasını sağlamak için yüzeyi kazıyıcı ile düzeltmeyi deneyebilirsiniz.

Otomotiv Genel-Bu etiket SUV, kamyon, arazi araçları ve diğer araç türleri için uygundur.Evrensel tüm Pencereler, Arabalar, Kamyonlar, Kamyonetler, Tekneler, ATV'ler ve çeşitli yüzeyler için uygundur.Sıkı boyutlara sahip sahipler için lütfen sipariş vermeden önce boyutu ölçün.

Özelleştirilmiş kişiselleştirilmiş ürünlere ihtiyacınız varsa, lütfen müşteri hizmetleri sohbeti aracılığıyla bize bildirin, size hizmet etmek için elimizden geleni yapıyoruz.

1.100 % Yepyeni ve Yüksek Kalite 2.renk: isteğe bağlı. 3.Her tasarım düzgün çizgiler sağlamak için kalite kontrol edilir 4.BENZERSİZ tasarım: sizin için uygun car.It ayrıca arabanın güzelliğini vurgulayabilir body.At aynı zamanda pürüzsüz ve temizlenmesi kolaydır.İster toz ister kir olsun, yüzeyi bir fırça ile hafifçe temizleyerek hemen yeni hale gelecektir. 4. DAYANIKLI MI ?Araba Çıkartma Çıkartmaları zaman testine dayanacaktır.Yüksek kaliteli dış mekan vinil malzemesiyle kesildikleri için arabalara, arabalara, teknelere ve pencerelere uygulandığında dayanıklıdırlar. 5.SOLMAYA KARŞI DAYANIKLI MI?Canlı uzun ömürlü renkler sağlamak için UV koruyucu vinil. 6.KURULUMU KOLAY: 1. Hedef yüzeyi temizleyin, yağ ve toz olmadığından emin olun. 2. Güçlü yapışkan bantların koruyucu filmini yırtın ve doğru konuma yapıştırın. 3.Çıkartmanın aracın yüzeyine mükemmel şekilde oturmasını sağlamak için yüzeyi kazıyıcı ile düzeltmeyi deneyebilirsiniz.

  • Etiket Yerleştirme: Tüm Vücut
  • Kaynak: Anakara Çin

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi