Ağır Snap Bağlantı Elemanları Kiti + Tuval Snap Kiti, Vida Snaps, tekne örtüsü Snaps, Halı Snap Kiti Ayar Aracı İle Tekne İçin

0 Yorumlar


  • ₺493.65

  • ₺851.06

Manyetik Tasarım, Ayarlanabilir Pense, Bu metal çıtçıtlar ve alet seti, takılırken düşmeyi önleyebilen manyetik bir kalıp tutucuya sahiptir.Deri/tekne tuvali/halı/muşamba/örtü/mobilya vb.Üzerine metal çıtçıtların takılması/onarılması için yaygın olarak kullanılır.

Tuval Çıtçıtlı Düğme Vidaları, tuval, muşamba, çadır, tenteler, giyim, deri, mobilya ve etc.It yüzeye tutturulabilir.Hem iç hem de dış mekan kullanımı için uygundur.DIY için mükemmel.

Sert yüzeylere montaj için vidalara veya kanvas saplamalara tutturmak için saplamalar mevcuttur.Ağır hizmet tipi yapıya sahip çıtçıtlar, yıllarca kullanım boyunca güvenli kalacak sağlam bir tutuş sağlar.

Tuval Yapış Kiti Aracı içerir: 1 Tuval Yapış Pense+ 50 adet vida + 50 adet 3/8 inç soket + 50 adet kap ile 2 adet ayar aracı.ve sınıflandırılmış depolama ve taşıma için uygun şeffaf bir plastik kutu.

Renk: Gösterildiği Gibi

Malzeme: Metal

Paket içeriği:

1 takım * snapsnap bağlantı elemanları kiti

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

  • Kaynak: Anakara Çin

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi