Ön sipariş Tam Süspansiyon Yağ Lastik Bafang Ultra G510 M620 48V 1000W Orta Ddrive Ebike Dağ Elektrikli Bisiklet Bisiklet

0 Yorumlar


  • ₺59 017.05


Etiketler: yağ lastiği bafang

Ön sipariş Tam Süspansiyon Yağ Lastik Bafang Ultra G510 M620 48V 1000W Orta Ddrive Ebike Dağ Elektrikli Bisiklet Bisiklet

Aşağıdaki gibi detay bilgileri:

Çerçeve rengi: seçim için siyah veya kırmızı

Motor: 48 V 1000 W BAFANG G510 M620 motor Sensör: Tork sensörü Pil: Standart 48 V 20Ah li-ion pil (yükseltebilirsiniz 52 V 20AH pil , ekstra 100 $ekleyin) Şarj cihazı:48 V 3A pil şarj cihazı Ön çatal: Standart KKE Yağ Ön Çatal

Jant: 26 "X 4.0 Yağ jant Lastik: 26" x 4.8 MAXXİS lastikler Fren: Hidrolik fren ile 203mm DİSK Ekran: Bangfang DPC18 lcd ekran Shift +Attırıcı: SRAM NX 11 Dişliler Pedal Çevirmeden: 11 Hız Thottle: başparmak gaz Arka şok: ROCKSHOX DELUXE 230 * 62.5 MM arka shocx Eyer: Rahat spor tipi bisiklet selesi Zincir: KMC paslanmaz çelik Kickstand yok gidon: 740mm Kök: yüksek kaliteli kök

Lütfen Not:

1. Ebike'yi deniz yoluyla göndereceğiz DDP veya Tren DDP (kapıdan kapıya, toplam gümrüksüz) - - - Sizin için en iyi gemi yolunu seçmek için ülkenize dayanacağız ,Pls dikkat çekti ,eğer önemsiyorsanız ,sipariş vermeyin.

Veya sipariş vermek için alibaba mağaza bağlantımıza gidebilirsiniz: 2. Ön sipariş : 45-60 iş günü içinde ödeme yapıldıktan sonra teslim süresi gönderilebilir, pls kaydetti!

eğer bakım gemi zaman, pls sipariş yapmayın !Sipariş vermeden önce, ihtiyacınız olan Ebike detay bilgilerini onaylamak ve siparişten sonra yaklaşık 60 gün içinde Lujeyin.com.tr teslim süresini uzatmak için lütfen önce bizimle iletişime geçin, teşekkürler! 3.Siparişi onayladıktan sonra ,ebike hazırlama süresi boyunca, müşteriler siparişi iptal edemez, eğer öyleyse, tasfiye edilen hasarların %20'sini düşmeleri gerekir(ebikes'lerimiz özel olduğundan)

Resim gösterisi :

Nakliye ve Geribildirim

1.Lütfen adınızı, adresinizi ve telefon numaranızın doğru olup olmadığını kontrol edin.

2.Bir sipariş verdikten sonra, mallarınızı mümkün olan en kısa sürede göndeririz, lütfen izlemeyi zamanında kontrol edin.

3.İzlemeyi bulamazsanız, lütfen bize bildirin, size olumlu bir geri bildirim sağlayacağız.

4.İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına dahil değildir.

5.Öğelerimizden memnunsanız bize 5 yıldızlı bir geri bildirim bıraktığınız için minnettar olacağız.

6.Bizim mal ile herhangi bir sorun varsa, bize kötü bir geribildirim ayrılmadan önce lütfen bize ulaşın.Size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.

7.Herhangi bir sorunuz varsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Sizin için yüksek kaliteyi, iyi paketi ve en iyi hizmeti garanti ediyoruz.Her ürün göndermeden önce test edilecektir.Deneyelim!

  • Öğe Türü: Diğerleri
  • Gerilim: 48V
  • Marka Adı: C & N
  • Kavşak Parça Numarası: CMS1000-F
  • Jant Çapı: 26"X 4.8"
  • Maksimum Yük: 1
  • Diğer Parça Numarası: CMS1000-F
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Üretici Parça Numarası: CMS1000-F
  • Üretim Ülkesi / Bölgesi: Çin

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi