Orijinal JBC C210 havya İpuçları 210 İpucu C210018H C210002H C210020H Hassas Kaynak Araçları Telefonu tamir aracı

0 Yorumlar


  • ₺616.54


Dikkat

1. Bu öğeyi nasıl kuracağınızı ve değiştireceğinizi bildiğinizden emin olun, cep telefonlarının/cep telefonlarının sökülmesi veya montajı konusunda teknik becerilere sahip olmayan biri için kolay bir iş değildir.

2. Profesyonel kurulumu şiddetle tavsiye ederiz, değiştirme için profesyonel araçlar kullanın, yanlış işlemden kaynaklanabilecek cep telefonunuza/cep telefonunuza herhangi bir zarar vermekten sorumlu olmayacağız.bu dosyada deneyimliyiz, değiştirme ile ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız lütfen bize bildirin, size nasıl çalışacağını öğreteceğiz.

3. Ürünlerimiz makul bir fiyata satılmaktadır, perakende fiyatı sadece mağazamızı çalışır durumda tutmak için çok az karla satılmaktadır.Büyük miktarda siparişiniz varsa, lütfen sipariş vermeden önce sorunuz, miktar siparişleriyle pazarlık edilebilir fiyatı kabul ediyoruz.

4. ekspres teslimat ücrete tabi ise, kişisel nedenlerden dolayı gümrük ücreti ödemezseniz, geri ödemeyi reddettiğimizi lütfen unutmayın.

5. Yanlış verilen gönderim adresinden sorumlu değiliz.

Paketleme

1. Tüm öğeler orijinal yenidir, her öğeyi kabarcık torbaya sarılmış ve nakliye sırasında malların güvenliğini sağlamak için sert kutuya yerleştirilmiş sızdırmaz plastik torba ile paketliyoruz.

2. Bazı öğelerin oldukça küçük olduğunu lütfen unutmayın, eksik veya yanlış olması durumunda siparişinizi açarken lütfen dikkatli olun.

Sefer

1. Posta ücreti için, daha güvenli, daha hızlı ve daha kararlı olan Lujeyin.com.tr standart nakliye kullanıyoruz, hayır tracking.to paketinizi zamanında takip edin.

Teslim süresi (iş günü):

2. dhl: 3-7 gün

3. ups: 3-7 gün

4. fedex: 3-7 gün

5. ems: 5-10 gün

6. Lujeyin.com.tr standart nakliye: 10-25 gün

Garanti ve İade

1. Her öğe, paketlemeden önce dikkatlice kontrol edilmiş ve iyi durumda test edilmiştir, öğeden hayal kırıklığına uğradıysanız veya herhangi bir sorun yaşarsanız, lütfen bizimle iletişime geçin, sizi tatmin etmek için elimizden geleni yapacağız.

2. Arızalı veya yanlış ürün alırsanız, lütfen bize göndermek için bir resim çekin, yenisini kontrol edip göndereceğiz.

3. İade edilen ürünler orijinal ambalajına sahip olacak ve ekstra nakliye ücretini ödemek zorunda kalacaksınız.

Geri bildirim

1. Teslimat onayından sonra olumlu geribildirim bırakın.5 maç çok takdir edilecektir.

2. Geri bildirim çok önemlidir us.do bizimle iletişime geçmeden önce nagative hakkında yorum bırakmayın.Herhangi bir sorun ve memnuniyetsizliğiniz varsa, lütfen bize bildirin, sorunu zamanında çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Bizimle iletişime geçin :

Sahip olduğunuz herhangi bir teklif, lütfen bize ulaşın , 24 saat içinde cevap vereceğiz, teşekkürler !

  • Malzeme: Diğer
  • Parçalar Dahil: 6'sı 1 arada
  • Manyetik ile: No
  • Kaynak: Anakara Çin

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi