Nükleer Radyasyon Dedektörü Radyasyon Yoğunluğu Algılama Cihazı X β γ Işınları Sesli Alarmlı Gerçek Zamanlı İzleme Makinesi

0 Yorumlar


  • ₺113.35

  • ₺188.91

Bu ürün, esas olarak β, γ ve X'i izlemek için kullanılan küçük tip yüksek hassasiyetli radyasyon dozajı alarm cihazıdır. rays.It yüksek hassasiyet ve doğru ölçüm gibi özelliklere sahiptir.Mevcut nükleer radyasyon ortamının bulunduğu ortamda yaygın olarak uygulanan insan vücudu, aile dekorasyonu, radyasyon parlayan üretim işletmeleri, hijyen, radyasyon tedavileri, nükleer laboratuvar, nükleer istasyon, ithalat ve ihracat ticaret denetimi gibi radyasyon dozajı denetimini ve korumasını kabul etti., yapı malzemeleri, petrol kimyası, jeoloji genel araştırması, kullanılmış çelikler, endüstri kusur tespiti ve diğerleri.

Özellikler:

ABS Malzemeleri: Gövde, kırılmaya ve düşmeye karşı dayanıklı ve aşınmaya karşı oldukça dayanıklı olan ve vücudu hasardan koruyan ABS mühendislik plastiklerinden yapılmıştır.

Geigermiller Teknoloji Tüpü: B ışınlarını, Y ışınlarını ve X ışınlarını tespit etmek için yüksek hassasiyete sahip nükleer radyasyon yoğunluğu tespiti için bir sayma cihazıdır.

Yüksek desibel Sesli Alarmlar: Yüksek hassasiyetli elemanlar, hızlı ve doğru radyasyon algılama sonuçları, manuel eşik otomatik alarmlar.

2.8 inç Renkli Ekran: Gerçek zamanlı veriler, ortalama veriler, uyarı değerleri, sıcaklık ve nem açıkça görüntülenir ve düşük güç tüketimi ile güzel bir görsel deneyim sağlar.

Lityum Pil Gücü: İnce dayanıklılık ve uzun bekleme süresi ile güç verimli, dahili 2000mAh yüksek kapasiteli şarj edilebilir lityum pil.

Geri Dönüş Tasarımı: daha sezgisel veri görüntüleme için masaüstüne yerleştirilmesi kolaydır.

Çok sahneli Uygulamalar: evler, gıda, laboratuvarlar, hastaneler, nükleer santraller, ışınlama işleme işletmeleri nükleer radyasyon tespiti vb.İçin uygundur.

Özellikler:

Adı: Nükleer radyasyon dedektörü

Malzeme: ABS

Gerilim: 5V

Pil kapasitesi: 1 * 2000 mAh lityum pil (dahil)

Şarj yöntemi: USB

Ortalama akım: 220 mAh

Ölçüm parametreleri: radyoaktif madde, sıcaklık, nem

Çalışma sıcaklığı: 0-40℃

Çalışma nem: 20 % RH-80RH%

Tepki süresi: Ambalaj Listesi:

1 * Nükleer radyasyon Dedektörü

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

3) Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

  • Marka Adı: meterk
  • Kaynak: Anakara Çin

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi