XXFC Dokunmatik Ekran, kaymaz Eldiven Çocuk Kış Sıcak Eldiven, su Geçirmez Eldiven için 6-12 Yaşında Erkek ve Kız

0 Yorumlar


  • ₺177.08

  • ₺239.29

XXFC Dokunmatik Ekran, kaymaz Eldiven Çocuk Kış Sıcak Eldiven, su Geçirmez Eldiven için 6-12 Yaşında Erkek ve Kız

OOTDTY'NIN SOHBETİ

Özellikleri: marka yeni ve yüksek kaliteli

Sıcak Eldivenler: Hafif çocuk eldivenleri ellerini soğuk rüzgardan koruyabilir ve aynı zamanda rahat bir uyum sağlayabilir.

Su geçirmez Rüzgar geçirmez katman: su geçirmez dış katman eldivenler, hafif yağmurda bile oynarken sıcak ve kuru çocukların ellerini korur.

Kaymaz Avuç İçi: Avuç içlerine ve parmak uçlarına basılmış kaymaz silikon, sürtünme ekler ve çocukların eşyaları sıkıca kavramasına yardımcı olur.

Hassas Dokunmatik Ekran: Başparmak, işaret parmağı ve orta parmak üzerinde yükseltilmiş daha hassas dokunmatik ekran iletken bezle donatılmıştır.Çocuklar eldivenleri çıkarmadan akıllı telefonu ve diğer dokunmatik ekranlı cihazları normal şekilde kullanabilirler.

Çocuklar için Çok işlevli Kış Eldivenleri: Spor eldivenleri iç ve dış mekanlarda çocuklar için uygundur.İçeride, çocuklarınız tableti ellerinde eldivenlerle kullanabilirler.Açık havada, çocuğunuz bisiklet sürerken veya yürüyüş yaparken kullanılabilirler.

Şartname: Malzeme: Kumaş

Renk: Siyah

Boyut: S / M / X

Boyut S toplam uzunluğu 18.4 cm / 7.2 in, palmiye genişliği 8.6 cm / 3.4 in, başparmak uzunluğu 8.7 cm / 3.4 in, 6-8 yaş için uygun;

Boyut M toplam uzunluğu 19.0 cm / 7.5 in, palmiye genişliği 9.0 cm / 3.5 in, başparmak uzunluğu 9.0 cm / 3.5 in, 8-10 yaş için uygun;

Boyut L toplam uzunluğu 19.6 cm / 7.7 in, palmiye genişliği 9.4 cm / 3.7 in, başparmak uzunluğu 9.3 cm / 3.7 in, 10-12 yaş için uygun.

Paket içeriği: 1 çift x çocuk eldiven.

not: Manuel ölçüm nedeniyle 0-1 cm hataya izin verin.Teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: THİNKTHENDO'NUN
  • Malzeme: Keten
  • CN: Guangdong

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi