Marin donanımı Kapak Ayarlayıcı marin donanımı 299-534mm Paslanmaz Çelik Pencere Kapı Ayarlayıcı RV Yat Gemi Tekne

0 Yorumlar


  • ₺439.46

  • ₺757.75

Özellik: 1. Dayanıklı Yapı: Maksimum pas direnci ve dayanıklılık için ayna cilalı deniz sınıfı 304 paslanmaz çelikten yapılmıştır.

2. Teleskopik Ayarlayıcı: Ayarlayıcı, 299 mm ila 534 mm arasındaki herhangi bir uzunluğa kolayca kayar ve siyah konik nokta düğmesini döndürerek her pozisyonda kilitlenerek kolayca sabitlenebilir.

3. Güçlü Uygulanabilirlik: Bu pencere ayarlayıcıları, gerektiğinde alanları havalandırmak için pencerelerin açık kalmasına izin verir.Yat ve deniz donanımı için kullanılır.

4. Geniş Uygulama: Daha hafif kapı, dolap kapıları, pencere, daha hafif kapaklar, masa yaprakları, ön kapak ve çok çeşitli kullanımlar için idealdir.

5. Kolay Kurulum: Kurulumu kolay, karmaşık alet gerektirmez, kullanımı kolaydır, zamandan ve emekten tasarruf sağlar ve uzun süre kullanılabilir.

Belirleme:

Öğe Türü: Hatch Ayarlayıcı

Malzeme: 304 Paslanmaz çelik

Uzunluk: Yaklaşık. 299-534mm / 11.77-21.02 inç

Uygulama: RV, yat, gemi

Paket Listesi: 1 x Hatch Ayarlayıcı

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

3) Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

Nakliye hakkında

1. DÜNYA çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

5. SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

6. Gönderinizi bu süre içinde almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçin.Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

7. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

8. Biz satıcı ithalat vergisinden sorumlu değiliz, alıcı bundan sorumludur.Bunun neden olduğu herhangi bir anlaşmazlık mantıksızdır.

9. BR alıcı lütfen cpf veya cnpj'yi sağlayın, daha hızlı almanız sizin için daha iyi olacaktır.teşekkürler

İade ve geri ödeme

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!Nakliye ücreti hem satıcı hem de alıcı tarafından yarıya indirilir.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve po#.

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Lujeyin.com.tr işlemi iptal SONRA.VEYA bir yedek almayı seçebilirsiniz.

4. Ürün (ler) ilan edildiği gibi değilse tüm nakliye ücretini üstleneceğiz.

Geri bildirim hakkında

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

Eğer onlar hakkında bilgimiz yoksa sorunları ele almak imkansızdır!

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Özellik3: Tekne Kapağı Kapak Desteği
  • Özellik1: Kapak Desteği
  • Özellik2: Pencere Kapı Ayarlayıcı
  • Marka Adı: ESTİNK'İN
  • Boyut: Approx. 299-534mm/11.77-21.02in
  • Malzeme: çelik
2023-08-30
Alıcı

güzel görünüyorsun, ama bunda ağır bir görev yok. Bir fırtınaya dayanacak kadar sıkılamaz. benim durumumda rüzgar pencereyi açık bıraktı, böylece eşyayı uzattı ve ona zarar verdi. artık geri çekilemez. Çok hayal kırıklığına uğradım.

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi