Rocker Anahtarı Paneli su geçirmez tekne zemini Rocker Anahtarı Paneli Sıkı Tokalar Motosikletler için

0 Yorumlar


  • ₺979.67


Rocker Anahtarı Paneli su geçirmez tekne zemini Rocker Anahtarı Paneli Sıkı Tokalar Motosikletler için

Özellik: 1. Alüminyum Alaşımlı Anahtarlar ve Panel: Alüminyum anahtarlardan ve alüminyum alaşımlı panelden yapılmış, rocker anahtar panelimiz plastikten daha sağlam ve dayanıklıdır, bu anahtarlar daha uzun servis süresine sahiptir ve değiştirme sayısını azaltır.

2. Daha sıkı Toka Tasarımı: Her anahtarın her iki tarafında mavi bir toka vardır, bunlar birinci sınıf pc malzemeleridir, anahtarları panelde daha sıkı tutar, sürüş sırasında geçiş anahtarlarının düşmesini önler, engebeli ortama mükemmel uyum sağlar.

3. Daha Güvenli Koruma: 12V elektrik prizi, dijital voltmetre ve 4.2 A çift USB bağlantı noktasına sahip 4 gang anahtar paneli, her türlü devre kontrolü ve şarj ihtiyacı için mükemmeldir.Ve her anahtar paneli, aşırı ısınma veya cihazlarınıza zarar verme riski olmadan aşırı yük koruması için 4 devre kesici ile donatılmıştır.

4. Uygulama Kapsamı: Bu araba anahtarı paneli, çeşitli LED ışıkları ve cihazları kontrol etmek için önceden kablolanmıştır, kurulumu kolaydır, birçok otomobil, RVs, motosiklet, otobüs, römork , UTVs vb.İçin evrensel olarak uygulanabilir.

5. Doğrudan Değiştirme: 4 gang rocker anahtarı panelinin kurulumu ve sökülmesi kolaydır, daha yüksek mukavemet elde etmek için eski veya hasarlı parçaları değiştirebilirsiniz.

Belirleme:

Öğe Türü: 4 Gang Rocker Anahtarı Paneli

Işık: çift mavi ışık

Ürün Malzemesi: Metal, PC

Kristal Pencere: Üst Kare ve Alt Şerit

Ayak sayısı: 5P

Anahtar Fonksiyonu: Açık, Kapalı

Anahtar Özellikleri: SPST

Kullanım Gerilimi: 12-24 V

Renk: Resim Gösterildiği Gibi

Uygulanabilir: Çeşitli LED ışıklarını kontrol edebilen önceden bağlı bir hat ile tasarlanmıştır ve equipment.It kolaydır install.It genellikle birçok otomobil, RVs, motosiklet, otobüs, römork, UTV vb.İçin uygundur.

Paket Listesi:

1 x Araba RV Yat Modifikasyonu 4 Anahtar Paneli

4 x Sabitleme Vidası

2 x kendin yap çıkartmalar

1 x Kullanım Kılavuzu

Belki sen de bundan hoşlanıyorsundur:

  • Marka Adı: Sıfır
  • Kaynak: Anakara Çin

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi