Stokta FİTBİT İYONİK için üst marka 100% yeni 500mAh pil

0 Yorumlar


  • ₺289.47

  • ₺340.61

Etiketler: Pil

ürün açıklaması:

Kapasite: 500 mAh

FİTBİT İYONİK için kullanın

Nakliye

1 .Biz tam ödeme onaylandıktan sonra 2 iş günü içinde mal göndereceğiz.Ödeme mevcut değilse, siparişiniz otomatik olarak kapatılacaktır.

2 .Lütfen alıcınızın bilgilerini doldururken ilgili kişinin tam adı, doğru adresi, posta kodu ve telefon numarası gibi tüm ayrıntıları doldurduğunuzdan emin olun.

3 .İzleme bilgileri, satıcının malları göndermesinden 3-10 gün sonra gösterilecektir, parseli bu sitede takip edebilirsiniz: www.17track.net/en, tüm malları çevrimiçi takip numarası ile gönderiyoruz.

4 .Bazen hava veya mücbir sebep faktörleri nedeniyle nakliye yavaştır, teslim süresi uzayacaktır

İade ve Garanti

1 .Tüm mallar sevkıyattan önce kontrol edilir, bu nedenle satın alma işleminden memnun değilseniz, ürünleri bir hafta içinde değiştirebilir ve siparişinizi aldıktan sonra 24 saat içinde bizimle iletişime geçmelisiniz.

2 .Nakliye ve taşıma ücreti iade edilmez ve alıcı iade ve yeniden göndermenin tüm ücretlerinden sorumlu olmalıdır.

3 .Tüm iade öğeleri, kutu ve aksesuarlar dahil olmak üzere orijinal koşullarında olmalıdır.Erkekler tarafından yapılan kusurlar, kırık, çizik vb. Gibi garanti edilmez.

4 .Herhangi bir öğe için, geri döndüğünüzde lütfen EMS veya yerel posta kayıt postanız ile gönderin.

5 .Alıcı hasarlı öğeleri alırsa, fotoğraf, video gibi güvenilir kanıtlar sağlamak için lütfen 48 saat içinde bize bildirin, en kısa sürede çözeceğiz.

Geri bildirim

1 .Erken onayınız çok takdir edilecektir.

2 .Görüşleriniz işimizin gelişimi için çok önemlidir, ürünümüzden memnunsanız sizi bizim için olumlu geribildirim bırakmaya içtenlikle davet ediyoruz ve service.It sadece 1 dakikanızı ayırın, bu 1 dakikanın bizim için son derece hayati bir önemi var.

3 .Anlaşmazlıklar veya herhangi bir olumsuz veya nötr geribildirim ayrılmadan önce lütfen bize ulaşın.Tüm sorunları çözmek için sizinle birlikte çalışacağız.Anlayışınız için teşekkür ederiz!

  • Model Numarası: Fitbit iyonik için
  • Orijinal veya Değil: Uyumlu
  • Kalite Belgelendirmesi: ce, ROHS, WEEE, UL, pse, ETL, FCC, MSDS, GS, KC, CB, CSA, EMC, Saso'nun
  • Pil Kapasitesi (mAh): 0-1300 mAh
  • Marka Adı: HSABAT'IN
  • Kaynak: Anakara Çin

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi