Orijinal Kusur Ekran Samsung Galaxy S8 Artı G955 G955F LCD İçin Çerçeve İle S8 + Ekran dokunmatik ekranlı sayısallaştırıcı grup

0 Yorumlar


  • ₺698.59

  • ₺831.59

Etiketler: kusur göstergesi

Not: Sevgili alıcılar, lütfen aşağıdakileri dikkatlice okuyun

Lütfen satın almadan önce başlığı, resmi ve özellikleri kontrol edin.Satın aldığınız ürünün hata içermediğini doğrulayın.Herhangi bir sorunuz varsa lütfen bizimle iletişime geçin.

LCD ekranların kırılganlığı ve yüksek değeri nedeniyle, ambalajı açarken video çekmek gerekli ve önemlidir, bu da hasarlı bir LCD ekran aldığınızda geçerli kanıt olacaktır

Not: Sevgili alıcılar, lütfen aşağıdakileri dikkatlice okuyun

Malları aldıktan sonra, lütfen doğrudan kurmayın.Kurulumdan önce ürünü test etmek için lütfen profesyonel personel bulun.Ürünle ilgili herhangi bir sorun olmadığını onaylayın ve ardından telefona yükleyin.Mağazamız, kişisel yanlış kurulumdan kaynaklanan ekran hasarı için herhangi bir sorumluluk kabul etmez.Anlayışınız için teşekkür ederiz.

1. Farklı ülkeler belirli ürünlerle ilgili farklı vergi politikalarına sahip olabilir, Satılan ürünler vergi ve harçları içermez, lütfen unutmayın.

2:Satın almadan önce veya sonra herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmek için mesaj kutusunu veya ticaret müdürünü kullanın ve sorularınızı zamanında cevaplayacağız.

3:Ekran çok kırılgan bir üründür.Ürünü aldıktan sonra kurmayın.Önce test et.Sadece ekranı telefona bağlayın.Herhangi bir sorunuz varsa, test sırasında lütfen bizimle iletişime geçin.Telefon ekranı kurulduktan sonra iade iadesi yapılmaz.

4:Ekranı aldıktan sonra lütfen önce test edin.Test ederken, lütfen önce ekranı telefona bağlayın ve ardından pili takın.Lütfen test sırasında şarj kablosunu bağlamayın.ürünü başlangıçta test etmeyi kolaylaştırın, lütfen zamanında satıcıyla iletişime geçin.

5:Yüklemek için yeterli teknolojiniz yoksa ve yine de buradan satın almak istiyorsanız, bir teknisyen bulmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

6:Ekranın çerçevesi çiziklere sahip olacaktır (yüksek fiyatlı ekran hafif çiziklere sahip olurken, düşük fiyatlı ekran belirgin çiziklere sahip olacaktır) Sakıncası varsa, lütfen sipariş vermeyin, lütfen çizik çerçeveyi anlaşmazlıklara neden olmak için bir bahane olarak kullanmayın.

7:Arızalı noktaları olan ürünler.Boyut, ekranın kenarında 3 mm'dir.

8:İyi durumda olduğundan emin olmak için göndermeden önce iki kez test edeceğiz.Ayrıca nakliye hasarını önlemek için kurulumdan önce test edin.

9. Ekranın orijinal görünümünü geri yüklemek için elimizden gelenin en iyisini yaptık, ancak bazı küçük kusurlar veya yanık gölgeler fotoğraflarda net bir şekilde görüntülenemiyor.Sakıncası varsa, lütfen satın almayın!

10: Paketi aldıktan sonra herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önce bizimle iletişime geçin, sorun çözülmeden önce yorum yapmayın veya anlaşmazlıkları başlatmayın, lütfen bize inanın, sorunu sizin için çözeceğiz, iyi bir satış sonrası ekibimiz var.

11: Çizgileri ve siyah noktaları olan ekran bazı kısımlarda titreyebilir.Sakıncası varsa, lütfen sipariş vermeyin.

Servis sonrası:

1) Geçerli garanti: LCD ekran veya dokunmatik panel kurulumdan önce çalışamaz.

2) Garanti geçersiz: LCD ekran kurulumdan sonra iyi çalışamaz (lütfen kurulumdan önce test edin) ve insan tarafından zarar görür.

  • Malzeme: amoled
  • Model Numarası: S8 Artı
  • Tip: LCD'ler
  • Dokunmatik Ekran Tipi: Kapasitif Ekran
  • Ekran boyutu: 6.2 inç
  • Uyumlu Marka: Samsung
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Çözünürlük oranı: 2960*1440
2023-08-01
Alıcı

Tedarikçi tarafından sunulan üründen çok memnun. İyi toplanıyor. Çok hızlı sevkiyat Umarım diğer tüm tedarikçiler de gönderilerde aynısını yapmıştır. Tedarikçiyi tavsiye ederim.

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi