50 adet/ grup, orijinal yeni iPhone 6G 6 artı 6 artı 6 P 6 + U2301 ana Kamera kaynağı IC çip 2.8 v 4pin kurulu

0 Yorumlar


  • ₺3 056.94


Etiketler: devreler

Ödeme

Lujeyin.com.tr satın alırken, ödemeleriniz Emanet tarafından korunmaktadır.Siparişinizi teslimatın herhangi bir aşamasında çevrimiçi olarak takip edin ve ödemenin yalnızca siparişinizin alındığını onayladıktan sonra tedarikçiye bırakılacağından emin olun.Emanet ile kredi kartı bilgileriniz asla ifşa edilmez.

Nakliye şartları

* Nakliye süresini ve güvenli teslimatı garanti etmek için, öğeyi YALNIZCA ülkelere gönderebiliriz

Nakliye ve Ambalaj bölümünde listelenmiştir.

Garanti

• 6 ay Garanti.Güvenle satın alın !

• Öğe 3 ay içinde kusurlu ise , biz ekstra şarj olmadan bir yedek göndereceğiz, veya biz kusurlu madde aldıktan sonra iade sunuyoruz.

• Öğe 3 ay sonra kusurlu ise, yine de bize geri gönderebilirsiniz.Arızalı ürünü aldıktan sonra size yeni bir tane göndereceğiz.Ama ekstra nakliye ücreti ödemek zorunda.

Geri bildirim:

* Sevgili alıcılar, biz iş takdir, bizim hizmetten memnun iseniz, bize olumlu bir geribildirim bırakın lütfen.

* Herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Amacımız Üst Düzey Müşteri Hizmetleri sunmaktır, herhangi bir sorunu çözmek için sizinle birlikte çalışacağız.

Bizimle iletişime geçin:

* Değerli alıcılarımızı önemsiyoruz , herhangi bir sorunuz varsa, Müşteri Hizmetleri personelimiz size yardımcı olmaktan çok memnun olacaktır.E-postalarınızı mümkün olan en kısa sürede yanıtlamak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz , ancak günlük gelen e-postaların yüksek hacmi ve saat dilimi farkı nedeniyle e-postalarınızı hemen yanıtlayamayabiliriz.Lütfen yanıt vermemiz için 24 iş saatine izin verin.

Desteğiniz için teşekkür ederiz, umarım herkes mağazamızda keyifli bir iş gezisine çıkar ve bir dahaki sefere hoş geldiniz!

  • Tip: u2301 kamera güç kaynağı ıc
  • Model Numarası: ıphone 6 için 6 artı U2301
  • durumu: Yeni
  • Kalıp: 6 6G 6 artı için

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi