Android SIP Protokolü görüntülü interkom 7 inç dokunmatik ekranlı SIP telefon IP PBX interkom

0 Yorumlar


  • ₺14 782.65

  • ₺15 895.32

ürün açıklaması

Android 9.0 işletim sistemine sahip üst düzey bir kurumsal IP telefon olan XBPA-5900SIP, kullanıcılar için daha akıllı ve sorunsuz bir dokunma işlemi deneyimi sunar. 7 inç renkli dokunmatik ekranda 112 DSS tuşu, desteklenen 3. taraf uygulamaları, dahili USB / T F arayüzü, birleşik iletişimin daha akıllı ve daha basit olmasını sağlar.Ayarlanabilir bir gömülü kamera ile eşleşen XBPA - 5900SIP, grup konferansı için mükemmel bir ses ve video sunabilir.

Yüksek ışıklar

20 SIP hattı, SIP erişim noktası

Gömülü 1080P kamera

7 " kapasiteli renkli dokunmatik ekranda 112 tek dokunuşla DSS tuşu

HD ses

Destek video codec H. 264, SIP video görüşmeleri için, RTSP video izlenir.İle

XBPA görüntülü kapı telefonu / interkom, video önizleme yapabilir ve ardından kapıları açabilirsiniz

Çift Gigabit bağlantı noktaları, entegre PoE

masaüstü ve duvara monte

Başlıca platformlarla uyumludur: Asterisk, Broadsoft, 3CX, Metaswitch, Elastix, Avaya vb.

SIP sistem mimarisi

General eric'in

l 20 SIP Hattı

l HD Ses

l HD video

l P o E Etkin

l 7 inç ( 1024x600 ) renkli dokunmatik ekran

l Ahize / Eller Serbest / kulaklık modu

l Akıllı DSS Tuşları (Sanal düğmeler )

l İsteğe Bağlı Harici Güç Kaynağı

O perasyon Sistemi

l Daha yüksek güvenlik ve daha iyi uyumluluğa sahip Android 9.0 işletim sistemi

l B uilt-bir pplications içinde:

Dosyalar, Takvim, Galeri, Tarayıcı, E-posta, Hesap Makinesi, Not Defteri, Ses Kaydedici, Saat, Video, Müzik

l 3. P arty A uygulamalarını destekleyin

API'nin l'si

Telefon Özellikleri

l Yerel Telefon Rehberi ( 2 000 kayıt)

l Uzak Telefon Rehberi (XML / LDAP, 2 000 giriş)

c ontacts ve C all L og için akıllı arama

l Çağrı kaydı s (I n / out / cevapsız, 1000 kayıt)

l Siyah / Beyaz Liste Çağrı Filtresi

l Ekran koruyucu

l Sesli Mesaj Bekleme Göstergesi (VMWI)

l Programlanabilir DSS / Yazılım tuşları

l Ağ Zaman Senkronizasyonu

l Eylem URL'si / Etkin URI

l Ayırt Edici Halka

l Özelleştirilmiş yüzük

l Ses / Video Kaydı

l SIP Erişim Noktası

l Çok Noktaya Yayın

l Eylem Planı

l Zaman Planı

SIP ses sistemi işlevlerine giriş

01 Esnek Erişim: Sistem, standart SIP protokolünü çekirdek olarak alır ve müşterinin mevcut IP iletişim sistemi ile üçüncü taraf ekipman erişimini ve ara bağlantısını destekler.

02 Kuyruk ve sol ve sağ telefon: sevk masası iki sol ve sağ telefon operatörünü destekler.Her iki konuşan telefon da aynı sıra grubunda gruplandırılmıştır.Sistem kuyruk ve çağrı bilgilerini gerçek zamanlı olarak görüntüleyebilir.

03 interkom ve çağrı: destek ses / video interkom, arama, asmak, dinleme, güçlü ekleme, sökme, konuşma, yoğun dil, transfer, propaganda ve diğer çağrı kontrol fonksiyonları; iki yönlü interkom ve çok partili interkom desteği.

04 Yayın: tüm bölge yayını, bölgesel yayın, çok partili yayın.Anlık yayını, zamanlanmış yayını ve tetikleyici yayını destekleyin; acil durum yayını tüm aramaları kesebilir; yayın görevleri erişim numarası üzerinden kontrol edilebilir; tatillerde yayın yapılmadan.

05 SOS düğmesine Basın alarm: anahtar alarm ve anti-sökme alarm.Gerçek zamanlı alarm bildirimi, alarm onayı, alarm iptali ve alarm kaydı sorgusunu destekleyin.

06 Katılımsız: katılımsız işlevi destekleyin ve telefon katılımsız durumda otomatik olarak aktarılır.İşten sonra tek tuşla gözetimsiz kaldırılabilirsiniz.

07 Video bağlantısı: terminal ekipmanı ortamının gerçek zamanlı izlenmesi ve bölünmüş ekranın desteklenmesi; sevk masası, içinden etkili veri, görüntü veya ses bilgisi alabilir ve ani anormallik sürecini zamanında izleyebilir ve hatırlayabilir.Standart kameraya erişimi olan ONVIF protokolü.

08: Elektronik harita: çevrimiçi harita, çevrimdışı harita ve plan haritasını destekleyin, ekipman konumunu ve durumunu gerçek zamanlı olarak görüntüleyebilir ve arama, interkom, dinleme vb.Alarm verildiğinde, terminal elektronik haritada vurgulanır; terminali sürükleyin ve değiştirin; çevrimiçi / çevrimdışı harita modülü sayfasına girerken terminal konumunu bulun.

09 Plan ayarı: terminal ekipmanı için öngörülebilir olaylar buna göre işlenebilir; otomatik ve manuel tetikleme planlarını destekleyin.

10 Schedulpatching Bildirimi: ses dosyaları veya metin yükleyerek ve otomatik olarak sesli bildirim çalarak veya kısa mesaj göndererek terminali veya dış hattı arama işlevini gerçekleştirin.Gönderim bildirimi anlık bildirimi, zamanlama bildirimini ve tetik bildirimini destekler; destek, erişim numarasına göre ayarlanan bildirimi tetikleyebilir; birden fazla eşzamanlı ses, ses ve SMS'i destekleyen gönderim bildirimi ve başarısız SMS bildirimi, düğme alımını açabilir ve belirtilen bildirim onay düğmesini ve onay düğmesi istemini ayarlayabilir.Bildirimi alan numara doğru olacaksa, numara onay düğmesi veya bildirim yeniden denemelerin üst sınırına ulaşana kadar numaraya tekrar bildirilir.

11 Çağrı interkom: Terminal veya dış hat, ilgili grup üyelerine kısa bir bildirim başlatır veya anında bir "konferans görüşmesi"gerçekleştirir.Gruptaki herhangi bir terminal, " # " tuşuna basarak aramayı sonlandırabilir ve başlatıcı ile iki yönlü bir interkom gerçekleştirebilir

  • Ses Codec Bileşeni: G. 723. 1
  • Tip: VOIP telefon
  • destek: SIP Protokolü
  • Model Numarası: XBPA-PR6'NIN sohbeti
  • Kendin Yap Malzemeleri: ELEKTRİK
  • Marka Adı: XBPA
  • Menşe Yeri: Guangdong, Çin
  • Güç Kaynağı: DC 12 V
  • Ağ Protokolleri: TCP'NİN
  • Kaynak: Anakara Çin

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi