Alman Kısa Tüylü Pointer Amerikan Bayrağı Araba Güneş Gölge, Patriot Köpek araba güneşliği Köpek Severler için GSP Sevgilisi, Premium UV Koruyucu

0 Yorumlar


  • ₺215.63

  • ₺226.89

[Aracınızın iç mekanlarını korur] Güneş ısısının sizin için olduğu kadar arabanız için de yorucu olabileceğini biliyoruz.Ön Cam için EcoNour Araba Güneşliği, aracınızın iç kısmına zarar vermekten kaynaklanan zararlı UV ışınlarına karşı etkilidir accessories.It süper dayanıklı ve kullanımı rahat.

[YÜKSEK KALİTELİ malzeme] Yüksek kaliteli çift yalıtımlı laminat malzemeden üretilmiştir-Alüminyum folyo, köpük ve oxford kumaş.

[EVRENSEL UYUM boyutu] Çoğu otomobil, kamyon ve suv'a uyar.Tüm boyutlar için uygun değildir, uygun olup olmadığından emin olmak için lütfen ön cam boyutunuzu kontrol edin.Makul boyutun taşınması ve saklanması kolaydır.

[KOLAY kurulum VE kaldırma] Tek yapmanız gereken, gösterge tablonuzun üzerinde belirlenen alana bir araba pencere gölgeliği yerleştirmektir.Sağlanan seyahat çantası içinde kolay saklama mümkündür.

[Alışveriş ipucu] Aynı anda 2 veya daha fazla ürün satın almak, nakliye ücretlerinden oldukça tasarruf etmenizi sağlayacaktır.

"

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

- Alüminyum folyo, köpük, oxford kumaştan üretilmiştir.

- Özel olarak tasarlanmış bir otomatik güneşlik ile aracınızı koruyun ve serin tutun.

- İç ısıyı azaltırken UV ışınlarına ve güneş hasarına karşı koruma sağlayın.

- Çoğu otomobil, kamyon ve suv'a uyar

- Temizlemesi kolay, temizlemek için soğuk nemli bir bezle silin (karma kimyasallar kullanmayın).

nakliye

- Üretim süresi: 5-7 iş günü.

- Nakliye süresi: 7-10 iş günü.Bazen, hedef ve iş yükü nedeniyle daha uzun sürer.ABD'de ve uluslararası alanda, özellikle yoğun mevsimlerde belirli tatiller nedeniyle, siparişlerin gönderilmesi daha uzun sürebilir.

İADE VE İADE POLİTİKASI

Sizin memnuniyetiniz bizim önceliğimizdir.Öğeniz aşağıdaki koşullardan birini karşılıyorsa, öğeyi alır almaz lütfen bizimle iletişime geçin.Siparişinizi ücretsiz olarak yeniden göndereceğiz.Yanlış veya kusurlu ürünü iade etmeye gerek yoktur.

- Tasarım hatası: Sitemizdeki müşteriler tarafından sağlanan bilgilere kıyasla yanlış tasarım.

- Kötü kalite: bulanık görüntü / baskı.

- Nakliye süresini aşın: siparişi zaman dilimi içinde almazsanız.

- Sevkiyat sırasında hasar.

BİZ AŞAĞIDAKİ DURUMDA İADE VEYA DEĞİŞİM YOK

- Siparişiniz öznel nedenlerden dolayı gelmedi (yani, siparişi almak için evde olmamak, yanlış gönderim adresini vermek, paketleri istendiği gibi almamak).

- Kontrolümüz dışındaki nesnel nedenlerden dolayı siparişiniz gelmedi(yani ülkenizin gümrükleri net değil, doğal afet, takip sistemi ""teslim edildi"" yi gösteriyor, posta kutunuza gönderildikten sonra kayboldu).

- Eşyalarınızı aldığınızdan bu yana 20 günden fazla olması durumunda. "

  • Kaynak: Anakara Çin

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi