Yenilenmiş Supermicro PWS-741P-1R 740W 1U 80 PLUS Platin Yedek Tek Çıkışlı Güç Kaynağı Modülü

0 Yorumlar


  • ₺2 157.03

  • ₺2 537.72

Etiketler: Yenilenmiş

Ürün resimleri

Nakliye ve vergiler hakkında

1) Emtia fiyatı veya navlun ithalat vergileri veya diğer vergileri içermez.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen sipariş vermeden önce yerel gümrüklere danışın.Nakliye beyanları için herhangi bir özel gereksiniminiz varsa, lütfen bize bildirin.

2) Öğe sipariş adresine sevk edilir.Lütfen tüm alıcı bilgilerini (tam adres, tam ad ve irtibat telefon numarası) doğru bıraktığınızdan emin olun.

3) Size etkili bir takip numarası vereceğiz.

4) Hızlı kargo sipariş istiyorsanız, seçiniz DHL, UPS, Fedex, EMS, ARAMEX.

İade ve garanti

1) Tüm öğeler test edilmiş ve sevkiyat öncesi iyi durumda.

2) Yanlış veya kusurlu bir ürün alırsanız, ürünü aldıktan sonra değiştirme veya para iadesi için lütfen bizimle iletişime geçin.

3) Herhangi bir kişisel nedenden dolayı (satıcının hatası değil) iade iadesi, lütfen 14 gün içinde bizimle iletişime geçin.İade edilen ürünler orijinal hallerinde kalmalı ve iade nakliye masrafları alıcı tarafından karşılanmalıdır.İade edilen ürünleri aldıktan sonra geri ödeme yapılacaktır.İade süresi boyunca meydana gelen hasar ve kayıplardan alıcı sorumludur.Ürün iade sırasında hasar görürse, alıcı tam bir geri ödeme alamayacaktır.

4) Üç aylık bakım sağlıyoruz.Garanti süresi içinde arızalı ürünler iade edilebilir.Alıcı navlun taşıyacaktır.İade adresi için lütfen bizimle iletişime geçiniz.Bunları en kısa sürede onaracağız veya değiştireceğiz.

5) Garanti, fiziksel olarak hasar görmüş veya anormal işlemleri (yanlış kullanım ve yanlış kurulum gibi) kapsamaz.

6) Bir alıcı yanlış ürünü satın alırsa, tüm navlunu ödeyecek ve %15 servis ücreti ödeyecektir.

Geri bildirim

Görüşleriniz bizim için çok önemlidir.

Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız, lütfen bize olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı yorumlar bırakmak için bir dakikanızı ayırın.

Öğelerimiz hakkında herhangi bir endişeniz veya sorunuz varsa, nötr veya olumsuz bir yorum bırakmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Bize güvenin, Tüm memnuniyetinizi tatmin etmek bizim hedefimizdir, size en iyi hizmeti sunmak için her zaman buradayız.

  • Uygulama: Masaüstü
  • Modüler: Tam Modüler
  • 80 PLUS Sertifikası: 80 Artı PLATİN
  • Model Numarası: PWS-741P-1R
  • Marka Adı: MLLSE
  • Kaynak: Anakara Çin

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi