Nisan UART SD kaydedici Ücretsiz kargo

0 Yorumlar


  • ₺312.37

  • ₺429.15

Logger, bilgisayarınızdan seri verileri günlüğe kaydetmenizi sağlayan bir veri kaydedicidir. project.It bir microSD karta kaydedilir ve yüksek kapasite ile uyumludur cards.It günlüğü WiFi üzerinden uzak sunucuya da aktarabilir connection.It espressif'in WiFi, USB destekli ESP32 C3 çipine dayanıyor.Kart, doğrudan programlamak için Type-C USB üzerinden takılabilir.

Bu kart, gerçek zamanlı bilgi sağlayan bir DS1302 RTC modülü ile birlikte gelir.Modülü etkinleştirmek için harici bir pili lehimlemeniz gerekir.

Kaydedici, temel seri metinle birlikte gelir.Kullanıcılar bununla kolayca başlayabilir firmware.It kullanımı gerçekten kolay bir kaydedici.

Donanıma genel bakış Güç

Besleme gerilimi 3.3 V veya 5V.It 3.3 V güç girişi ve 5V girişi vardır.5V güç girişinin arkasında düşük bir 3.3 V regülatör var.

USB ile de çalıştırılabilir.Tip-C USB konektörü

Bir C Tipi kablo kullanarak bir bilgisayara bağlandığında, kaydediciyi doğrudan programlamak için kullanılabilir.Bu, kart açıldıktan sonra bir UART bağlantı noktası gibi görünecektir.

Kart ayrıca USB portu ile güçlendirilebilir.Düğme

Kartın gpıo9'a giden bir düğme kablosu vardır .Düğmeyi basılı tutun ve kartı bir bilgisayara bağlayın, program modu olabilir.Kartı programlamak için düğmeyi ve USB bağlantı noktasını birlikte kullanabilirsiniz.Günlüğe kaydetme yapılandırması Yapılandırmayı yapılandırma.json dosyası

Yapılandırma.json, kaydedicinin microSD karta nasıl veri kaydettiğini kontrol etmenizi sağlar.Farklı olanın üzerinden geçelim settings.It JSON formatında yazılmıştır.

Bir örnek:

{

"wifi_ssid":"SİZİN WİFİ'NİZ",

"wifi_password": "SİZİN GEÇİŞİNİZ",

"bağlantı türü": 3,

"karı_tipi": 0,

"broker_host": "mqtt.bconimg.com",

"broker_port": 1883,

"kullanıcı adı":"",

"şifre":"",

"konu":"abtest",

"kalp atışı_zamanı": 20

}

Daha fazla bilgi:

  • Marka Adı: Aprilbeacon'nın sohbeti
  • Model Numarası: ALOG'UN
  • Kaynak: Anakara Çin

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi