Sıcak V3Rs Klasik Boyama Siyah Turuncu Kırmızı Süper Hafif Karbon Yol Bisikleti Framest: Çerçeve + Çatal + Seatpost + Kelepçe + Kulaklık, Ücretsiz Shiping

0 Yorumlar


  • ₺10 627.16

  • ₺13 624.56

ÜRÜN DESCRPTİON

Çerçeve boyutu:

42 s/45 s/48 s / 50 s/52 s / 54 s/56 s/58 s

Malzeme: T1100 karbon fiber

Ürün Seti: Çerçeve + Çatal + Kulaklık + Seatpost+Kelepçe

BB: BB86(41mm çap, 86.5 mm genişliğinde)

Kablo sistemi: Dahili kablo, mekanik ve DI2 Uyumlu

Test: CEN

Garanti: İki yıl

Not:

1) logo ile daha fazla resim görmek istiyorsanız, bana bir mesaj bırakabilirsiniz, size kataloğu göndereceğim .

2)se vuoi vedere più foto con il logo, puoi lasciarmi un messaggio, ti invierò il catalogo.

3)se você quiser ver mais fotos com logotipo, você pode deixar uma mensagem para mim, eu vou lhe enviar o catálogo.

4)si quieres ver más fotos con logo, puedes dejarme un mensaje, te enviaré el catálogo.

Lütfen Okuyun - %100 Memnuniyet Garantisi

Eğer bir sorunun varsa.Lütfen Lujeyin.com.tr Mesajı veya e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin ve size memnuniyetle yardımcı olacağız.

2 yıl garanti: Kullanım sırasında bir sorunla karşılaştığınızda(insan imhası hariç) lütfen bizimle iletişime geçin ve sorunu sizin için çözmek ve yenisini tamir ederek veya değiştirerek sizi memnun etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Nakliye ve Taşıma

Ürünlerimiz herhangi bir ülkeye gönderilir.Siparişte ıdead gemi yöntemini seçemezseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.Biz genellikle Çin EMS kullanın,6-60days varış.Birden fazla ürün alımı için kombine nakliye indirimi sunuyoruz.Çok Öğeli Nakliye ücreti (ilk Öğe: tam fiyat) artı (Her Ek Öğe: indirimli fiyat) olacaktır.Siparişinizden sonra toplam fiyatı ayarlayacağız.Takip numarası alıcıya e-postayla gönderilecek veya sipariş altına alınacaktır.

Ödeme

EMANET,ALİPAY,kredi kartı kabul ediyoruz ve teslimat için telefon numaranızı veriyoruz.Ödeme alındıktan sonra olumlu geribildirim gönderilecektir.

iade politikası

gönderdiğimiz tüm ürünlerimiz yepyeni.Biz sadece arızalı ürünler için tam bir geri ödeme veya değişim sunuyoruz ve orijinal durumda bize geri gönderilmelidir.Öğeyi hasarlı bir durumda aldıysanız, lütfen aldıktan sonra 3 gün içinde bize bildirin.Lütfen kutuyu açmadan önce parça numarasını ve hasarlı paketi gösterebilen fotoğraflar çekin.Alıcı iade nakliye masraflarından sorumludur.

Uzun iş ilişkisi arandı

Ayrıca müşteri boyama hizmeti sunuyoruz ve müşteri isteğine göre komple bisikletler inşa ediyoruz, gerekirse lütfen bizimle iletişime geçin.

bizimle iletişime geçin

Lütfen Lujeyin.com.tr mesajları veya e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin.Tüm mesajlar 12 saat içinde cevaplandırılacaktır.Çalışma saatlerimiz pazartesiden Cumartesiye / 9:00 - 11:00(Çin saati) arasındadır .

  • Ağırlık: about 950g
  • Kaynak: Tayvan Çin
  • Katlanabilir: No
  • Malzeme: Karbon
  • Kullanmak: Yol Bisikletleri
  • Yüzey işleme Modu: Mat
  • Model Numarası: V3R'LER

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi