Huohou Sabit Bileme Taşı Trible Tekerlek Whetstone Süper emme Bıçak Bileyici Bileme Aracı Grindstone

0 Yorumlar


  • ₺204.18

  • ₺295.96

Etiketler: akıllı uzaktan kumanda

Huohou Sabitlenebilir Bileme Taşı

-Tek elle bileme gerçekleştirmek için PVC vantuz Tabanı

Vantuz tabanı, daha rahat ve daha hızlı olan tek elle bileme işlemini gerçekleştirmek için masaüstüyle mükemmel bir şekilde birleştirilebilir.

- V tipi Bileme Oluğu, Bıçak Gövdesine Sığdırın, Daha Keskin Hale Getirin

V şeklindeki taşlama oluğu, bıçak gövdesine uyacak şekilde tasarlanmıştır.Kuvvet alanı ne kadar küçükse, ayırma direnci o kadar az olur, böylece kuvvetin tümü bıçağa odaklanır ve her taşlamayı daha güçlü hale getirir.Sadece 3-5 kez, bir dakikadan az, keskin bir bıçağı kolayca öğütebilirsiniz.

- Üç Farklı Taşlama Tekerleği, Bileme Problemlerini Tamamen Çözer

Zımpara onarımı, tungsten çelik kaba taşlama ve seramik ince öğütme, üç farklı taşlama tekerleği, kesme kenarı, çapak, bıçak künt ve doğrama bıçağı, mutfak bıçağı, şef bıçağı, meyve bıçağı gibi diğer farklı aletlerin farklı sorunlarını tamamen çözebilir., vb.Mutfağınıza daha iyi bakın.

Kullanım

- Kalemtıraşın Sabitlenmesi:

Kalemtıraşı pürüzsüz bir yüzeye yerleştirin, aşağı doğru bastırın ve ses çıkana kadar işaretli kesme kafasına göre bükülmüş kayışın ortasını sola doğru bastırın.Kalemtıraş sabittir.

- Taşlama İşlemi:

Bıçağı bileme ağzına koyun, bıçağın açısını uygun ve düzgün bir kuvvetle ortada tutun, kesme kenarının yayı boyunca geri çekin, kesme kenarının durumunu gözlemleyin, genellikle 3-5 kez tekrarlayın veya duruma bağlı olarak özel kullanıma göre.

- Kalemtıraşı Çıkarın:

Ürünün üzerindeki ok işaretine göre orta bükülmüş kayışı sağa döndürün."Tık" sesini duyduktan sonra, çıkarmak için alt PVC vantuzu ve kalemtıraşı kaldırın.

Özellikler

- Yüksek Kaliteli Taşlama Tekerleği

Yüksek kaliteli bir taşlama tekerleği kullanır, Kaba / titiz taşlama elde edilebilir, keskin bileme, çok keskin

- ABS Reçine

PB, PAN ve kapsamlı performansa sahip yüksek standart ABS reçine malzemesini benimser. PS.It güçlü darbe dayanımı, yüksek güvenlik, hafif, toksik olmayan ve temizlenmesi kolaydır.

- Elmas Kaba Taşlama Tekerleği

Elmas taşlama tekerleği, çimentolu gibi yüksek sert ve kırılgan malzemelerin taşlanması için özel efektli bir araçtır carbide.It yüksek aşındırıcı tutma mukavemeti, uzun ömür ve düşük aşınma özelliklerine sahiptir

- Seramik Titiz Taşlama Tekerleği

Seramik taşlama tekerleği stabilite, ısı direnci, su direnci ve yüksek mukavemet özelliklerine sahiptir.Yüksek hassasiyeti, bıçak kenarının çapağını etkili bir şekilde ortadan kaldırabilir ve bıçak taşlamasını pürüzsüzleştirerek keskin hale getirebilir

- Vantuz Tasarımı

Tek bir itme ile masaya takılabilen vantuz tasarımını benimser, çok güvenlidir ve yanlış kullanımdan kaynaklanan kazara yaralanmaları etkili bir şekilde önler.

Özellikler

Otomatik Ayar, Kesiciye Zarar Vermeyin:

V şeklindeki elastik hassas yapı, aletin aşınmasını azaltarak aletin orijinal kesme açısına göre bileme açısını otomatik olarak ayarlayabilir.

Kaymaz Silikon Alt:

Kesiciyi keskinleştirirken kaymayı önlemek için alt kaymaz silikon masaya takılabilir

Rahat Sap:

Rahat bir tutuş için ergonomik olarak tasarlanmış tutamak

  • Jiroskop: HUOHOU Taşı Keskinleştir
  • Ölçek: 1
  • Meclis Durumu: Kullanıma hazır
  • Model Numarası: Huohou Bileme Aleti
  • Marka Adı: Yeelight'ın
  • Kontrol Kanalları: 8 Kanal
  • Maksimum Hız: Huohou Bıçak Bileyici Seti
  • Kaynak: Anakara Çin

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi