Kablosuz Kulaklık, Bluetooth 5.3 Kulaklık Stereo Bas, Bluetooth Kulaklık Kulak Gürültü Önleyici Mikrofon, Kulaklık IP7 Su Geçirmez

0 Yorumlar


  • ₺6 358.13


Bluetooth 5.3, zahmetsiz eşleştirme: gelişmiş Bluetooth 5.3 teknolojisi, yüksek kaliteli ses(müzik veya arama) için kararlı, düşük gecikmeli bir kablosuz bağlantı sunar.Ayrıca, şarj kutusunu açtığınızda Bluetooth kulaklıklar cep telefonunuzun Bluetooth'una otomatik olarak bağlanabilir, karmaşık işlemlerden kaçınır ve bekleme süresinden tasarruf sağlar.

Etkileyici Hi-Fi stereo ses ve net arama: Kablosuz kulaklıklar, kulaklara hoş gelen optimum seviyelerde derin bas ve orta ses ile kaliteli sesi artıran 13 mm sürücülere sahiptir.Sürükleyici bir konser gibi hissedeceksiniz.Her bluetooth kulaklıktaki dahili mikrofon, net ve gerçekçi olmasını sağlamak için çağrı gürültü iptalini kullanır sound.It her zaman, her yerde yüksek kaliteli konuşmaların keyfini çıkarmanızı sağlayacaktır.

supermini taşınabilir şarj kılıfına sahip sadece 3g ultra hafif kulaklık: cep boyutunda şarj çantası taşımak için yer kaplamaz ve 3g ultra hafif kulak tomurcuklarını takma konusunda herhangi bir baskınız olmaz.Ergonomik tasarım, özellikle spor, egzersiz, spor salonu için kulaklarınızdan çıkmayan rahat ve güvenli bir uyum sağlar.Daha iyi işlevler ve zarif tasarımla, bluetooth kulaklıklarımız bir hediye için daha iyi bir seçimdir.

İOS veya Android cihazlarınızı kulaklıklarla dokunmatik kontrol edin: gürültü önleyici kulaklıklar, ses kontrolü, önceki/sonraki şarkı, duraklatma ve aramaları yanıtlamanın yanı sıra sesli asistan kontrolü üzerinde rahat çalışma sağlayan çift kulaklı dokunmatik kontrolü destekler.IOS veya Android akıllı telefonları, PC'leri, tabletleri, dizüstü bilgisayarları, TV'yi kullandığınızda size gerçek kablosuz deneyimi sunar...Ayrıca, hiçbir şey her zaman müzikle antrenman yapmaktan daha önemli değildir.

toplamda 32 saat, 6-8 saat tek çalma süresi, USB-C hızlı şarj ve IP7 su geçirmez: Çalma süresi, tek bir şarjdan 6-8 saatten fazla ve şarj kutusuyla toplam 32 saat sürer.Şarj edilebilir kasayı hızlı şarjlı bir USB-C kablosuyla yalnızca 1,0 saatte tamamen şarj edin.Mikrofonlu ter ve hava koşullarına dayanıklı kulaklıklar, spor salonunda veya dışarıda koşarken sıçramaya karşı korumak için hassas tasarlanmış bir kılıfla yapılmıştır, bu nedenle kulak içi kulaklıklar harika bir spor arkadaşı olmalıdır

Taşıması kolay

Küçük ve sevimli, cebinizde veya çantanızda taşımak için taşınabilir, yolculuk sırasında her zaman ve her yerde müziğin keyfini çıkarabilirsiniz.Kompakt ama güçlü şarj çantası.Tek kulaklık bir kağıt parçasından daha hafiftir.

Geniş uyumluluk

Kablosuz kulaklıklarımız akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar, TV ve daha fazlası dahil olmak üzere çoğu cihazla uyumludur.

Uzun ömürlü çalışma süresi

Tek bir şarjla 6-8 saate kadar sürekli konuşma veya müzik süresi ve 32 saate kadar bekleme süresi, böylece uzun süreli müziğin ve daha az şarj süresinin keyfini çıkarabilirsiniz.Ayrıca, kasa, şarjı daha rahat ve daha hızlı hale getiren tersine çevrilebilir Tip C'dir.

IP7 su geçirmez kulaklıklar

Dahili nano kaplama, kulaklıkları yoğun egzersizler boyunca kablosuz olarak yağmurdan veya terden korur, koşarken, koşarken, sürerken, yürüyüş yaparken, fitness yaparken vb. Zamanınızın tadını çıkarın..

Akıllı Ses Asistanı

Kulaklığın kablosuz özelliği, mobil cihazınızı güvenli ve rahat bir şekilde kontrol edebilmeniz ve sürüş sırasında veya diğer yoğun odaklama görevlerini yerine getirirken aramaları alabilmeniz için akıllı ses etkinleştirme yardımına sahiptir.

Çoklu kullanım modları

* Binaural Modu-Kendinizi tamamen müzik dünyasına bırakın.

* Paylaşım Modu-Anı bir arkadaşınızla veya aile üyenizle paylaşın.

* Mono Mod-Güvenlik için, sürüş sırasında yalnızca bir kablosuz kulak tomurcuğu takın.

Paket

1 * Bluetooth Kulaklık

1 * Şarj Çantası

1 * USB Şarj Kablosu

1 * Kullanım Kılavuzu

İpuçları:

İlk olarak, ilk eşleştirme için lütfen kulaklık şarj arayüzünün koruyucu filmini yırtın, şarj kutusuna koyun ve ardından başarılı bir şekilde eşleştirmek için kulaklığı çıkarın.

İkincisi, Kulaklığın ömrünü uzatmak için lütfen her kullanımdan sonra bir silme bezi ile temizleyin ve ardından şarj kutusuna geri koyun.

  • Marka Adı: ZUİDİD'İN
  • Kaynak: Anakara Çin

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi