DC 8V - 100V Dijital pil test cihazı lcd ekran Elektrik Voltaj Göstergesi Pil Kapasitesi Göstergesi Lityum Kurşun Asit Hücre

0 Yorumlar


  • ₺80.14

  • ₺174.41

ABD alıcı dikkat:

ABD deposunun mal teslim etmediği alanlar şunlardır: Hawaii, Alaska, Porto Riko, Guam ve diğer ABD denizaşırı bölgeleri.Ve askeri adres.Ama çin'den gemi seçebilirsiniz.

İspanyol alıcıların dikkatine:

Adresiniz aşağıdaki posta kodunu içeriyorsa, lütfen ispanyol deposunu seçmeyin.

Posta kodu 35/38 ile başlar.

Yurtdışı depo teslim edilemez.Ama çin'den gemi seçebilirsiniz.

DC 8V - 100V Elektrik Voltaj Göstergesi lcd ekran Akıllı Voltmetre taşınabilir pil Kapasitesi Göstergesi Lityum Kurşun-asit Hücre

Özellik:

1. Kompakt ve Taşınabilir: Dijital voltmetre kompakt ve hafiftir, bu da onu çok taşınabilir hale getirir.Acil durumlarda pilin bitmesini önlemek için sürüş sırasında yanınıza alabilirsiniz.

2. Geniş Uygulama: Bu elektrik güç ölçeryüksek hassasiyet, hızlı tepki, kolay ve rahat kullanım.Pil test cihazı lityum piller, kurşun asit piller, 12V ve 24V araç aküleri vb.İçin uygundur.

3. Alarm ve Sıcaklık indüksiyonfonksiyonu: Bu pil kapasitesi göstergesi ters bağlantı alarmı ve sıcaklık indüksiyon fonksiyonuna sahiptir.Bu pil monitörü, DC 7-68V arasındaki bir dizi çalışma voltajına dayanabilir.

4. LCD ekran: Bu elektrik voltajı göstergesi bir LCD ekrana sahiptir.Geceleri veya karanlıkta bile ölçülen değeri açıkça görebilirsiniz, bu da ölçümün çalışmasına yardımcı olur ve kullanımı kolaydır. read.It pil kapasitesini ve voltajını ölçer ve görüntüler.

5. Dayanıklı ve Kullanımı kolay: Bu pil kapasitesi ölçer yüksek kaliteli ABS'den yapılmıştır material.It dayanıklıdır ve long-lasting.In ek olarak, kurulumu kolay ve güvenlidir use.It kurulumu kolay ve hızlıdır ve ters korumaya sahiptir.Bu akıllı pil monitörü taşınabilir ve hafiftir.İster arabanızda ister aracınızda taşıyabilirsiniz box.It çok fazla yer kaplamaz veya size çok fazla baskı katmaz.Günlük pil testinizin daha verimli ve rahat çalışmasına izin verin.

Belirleme:

Sertifika: YOK

Menşei: Anakara Çin

DIY Malzemeleri: ELEKTRİK

Tipi: Araç akü test Cihazı

Model Numarası: Pil Kapasitesi Göstergesi

Ürün Malzemesi: ABS

Kurulum boyutu: 58x28mm / 2. 3x1. 1 inç

Genel Boyut: 61x33x15mm/2. 4x1. 3x0. 6 inç (L*W*H)

Gerilim ölçüm aralığı: DC8V-100V

Çalışma akımı: Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

1 x Dijital Voltmetre

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: Pil Kapasitesi Göstergesi
  • Marka Adı: alloet'in
  • Kendin Yap Malzemeleri: ELEKTRİK
  • Tip: Araç Akü Test Cihazı

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi