Elektrik Kablosu Kapağı Camper Elektrik Kablosu Kablosu Hatch Kapak Yuvarlak Güverte Kapak Beyaz RV İçin Yedek Parçalar Ve

0 Yorumlar


  • ₺205.13

  • ₺410.26

Tanım:

①duvarda 3,1/2 "delik açmak için bir delik testeresi kullanın. ② Güç kablosunu kapağın arkasından takın ve bütil bant, macun bant, dolgu macunu, silikon dolgu macunu vb. Kullanın.Ön flanşı su contası olarak takın. ③ Sabitleme için deliğe üç cıvata vidalayın.

Belirleme:

Ürün adı: RV Yuvarlak Elektrik Kablosu Kapağı

Ürün malzemesi: PP

Ürün ağırlığı: yaklaşık 90g

Ürün boyutu: yaklaşık 13 * 6.6 * 6.6 cm (5.12 * 2.60 * 2.60 inç)

Ambalaj Listesi:

RV Yuvarlak Elektrik Kablosu Kapağı * 1

Not:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğe renkleri resimlerden biraz değişebilir.

Manuel ölçümdeki fark nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Geniş Uygulamalar】 RV Yuvarlak Elektrik Kablosu Kapağı, karavanınızı genel aletlere, prizlere vb. Giren sudan koruyabilir.jeneratöre bağlı ve plug.It eğlence araçlarında, kamp araçlarında vb.Yaygın olarak kullanılır.

2.【Dayanıklı ve Sağlam】 Üstün kalitede hammaddelerin kullanılması.RV Elektrik Kablosu Kapağının kullanımı güvenlidir ve yoktur smell.It sağlam, esnek, kırılması zor ve serttir.

3.【Basit Adımlar】 Kablo Kapağı RV Elektrik Kablosunu takmak sadece birkaç basit işlem gerektirir ve use.No önceden iş deneyimi gereklidir ve yeni başlayanlar bunu kendi başlarına tamamlayabilirler.

4.【Taşınabilir Boyut】 Çantanıza koyarsanız herhangi bir yere taşınabilir.Elektrik Kablosu Kapağı, elde kolayca tutulabilecek kadar taşınabilir ve hafif olduğu için evin etrafında, okula veya seyahate taşınabilir.

5.【Mükemmel Hediye Seçimi】 Cadılar Bayramı, Noel, Karnaval, doğum günleri ve Babalar Günü'nde ailelerinize, arkadaşlarınıza veya diğer sevdiklerinize Yuvarlak Elektrik Kablosu Kapağı verebilirsiniz.

  • Kaynak: Anakara Çin

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi