13x4 Sapıkça düz insan saçı Dantel Frontal kadın peruk Yaki Düz Şeffaf dantel ön peruk Önceden Koparıp

0 Yorumlar


  • ₺1 341.27

  • ₺4 064.66

13x4 Sapıkça düz insan saçı Dantel Frontal kadın peruk Yaki Düz Şeffaf dantel ön peruk Önceden Koparıp

Saç malzemesi: En iyi seçilmiş işlenmemiş doğal insan saçı

Kap Boyutu: Ortalama Boyutu Dendity : 150 % Yoğunluk Dantel boyutu: 13x4 4x4 Kapatma Peruk Saç Lifepan: Arapsaçı Ücretsiz, dökülme Ücretsiz, Düşük Bakım, Uygun Bakım ile 6-12 Ay Ömrü Renk: Doğal Siyah Nakliye Süresi: DHL veya Fedex tarafından hızlı teslimat seçerseniz, yaklaşık 4-10 İş günü alabilirsiniz,Lujeyin.com.tr standart nakliye ile 25-39 iş günü teslimat.

Sıcak ipuçları: 613 sarışın,pembe veya mor renk vb. Gibi açık renkleri boyamamak daha iyidir~

Müşterilerin Soruları ve Cevapları S1: Bir kafa için kaç pakete ihtiyacım var?A1: 8-18 inç, 3 paket önerilir; 20-30 inç, 4 paket daha iyidir.Kapatma ile saç demetleri seçerseniz/frontal ile saç demetleri veya 360 frontal ile saç demetleri, sadece demetlerden daha doğal görünüyor.

S2: Yassı demir veya kıvrılmış demir için en iyi sıcaklık nedir?

A2: 150~170 santigrat derece öneririz!Uygun zaman kontrolü olmadan sıcaklık çok yüksekse insan saçı bile yakılabilir.Yüksek sıcaklık demiri sırasında ısı koruma ürünleri önerilecektir.

S3: Saçlarım neden karışıyor veya dökülüyor?

A3: Yeni saçların ilk dökülmesi normal olan birkaç teli olacaktır.Aşırı dökülme ve arapsaçı şunlardan gelebilir:

a. zayıf atkı yapısı.

b. atkı kesimi

c. kuru saçlar

Zayıf atkı yapımı sorunu için lütfen bizimle iletişime geçin ve hemen resim gönderin.Geri ödeme politikamıza dayanarak geri ödeme veya değişim yapmanıza yardımcı olacağız.Müşterinin ATKI MÜHÜRLEMESİNİ ve PARÇAYI KESMEMESİNİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİZ.Ve kuruluk sorunları dolaşmaya ve dökülmeye neden olur, lütfen saç bakım talimatlarımızı takip edin ve haftada en az bir kez birlikte yıkamak için saç kremi yapın!

S4: Saç boyanabilir veya ağartılabilir mi?

A4: 613 sarışın hariç tüm orijinal insan saçı istediğiniz gibi boyanabilir ve ağartılabilir. (Ağartılmış insan saçı başına düşen tüm saçlar tekrar ağartılamaz).Saçları koyulaştırmak genellikle hafifletmekten daha kolaydır.Ancak saça zarar vermeden tam renk elde etmek için bunu profesyonelce yapmanız gerekir.Donörden ayrıldıktan sonra insan saçı kolayca kurur, bu nedenle lütfen saçı sık sık boyamayın veya ağartmayın.

S5: Saç ne kadar sürer?

A5: Bu saç, nasıl koruduğunuza bağlı olarak uzun süre dayanabilir.Kendi saçınız gibi davranın ve daha uzun süre dayanması için ona çok iyi bakın (en az 8 Ay)

S6: Şimdi satın alırsam saçları ne kadar süre alabilirim?

A6: Sevgili arkadaşım, en hızlı nakliye yöntemlerini kullanıyoruz Fedex / DHL/UPS / DPEX, normalde saçı bir hafta içinde alabilirsiniz.İşte farklı ülkelerin/bölgelerin tahmini süresi :

ABD, kanada ve Meksika, 3-5 iş günü; (ABD alıcılar 2 iş günü içinde alınabilir!)

Batı / orta Avrupa ülkeleri, 4-6 iş günü;

Afrika ülkeleri, 5-7 iş günü;

Avustralya ve Yeni Zelanda, 5-7 iş günü;

Latin Amerika ülkeleri: 5-7 iş günü.

S7: Bu saçta herhangi bir koku var mı?

A7: Fabrikamız saçları ılık su ve şampuanla çok çok temiz yıkar.Ve uzun süre nakliye sırasında saçları kurumadan korumak için saç yağını tüylerin üzerine koyacağız.Şampuan ve saç kremi ile yıkandıktan sonra koku kaybolur.

S8: Saçları normal olarak nasıl bakım yapabilirim?

A8: saç bakımı yaparken, haftada iki kez yıkamak gerekir.Yıkamadan önce saçı çözün.Yıkamadan sonra saçı yumuşak ve ipeksi hale getirmek için saç kremini kullanabilirsiniz.Vücut dalgasını veya düz saçları geniş bir fırça ile tarayın, saçlarınız kıvırcık saçlıysa, lütfen parmaklarınızla tarayın!Islattığınızda ve saç kıvrılma desenini korumak için saça hindistancevizi yağı kremi eklediğinizde!

S9: gümrük vergisine ne dersiniz?

A9: bazı ülkeler gümrük vergisine tabidir,bazı ülkeler gümrük vergisine tabi değildir.'t.it bu, farklı ülkelerdeki politikaya göre belirleyici bir fakslayıcıdır, müşteriler tarafından ödenmesi gerektiğini kontrol edemeyiz, lütfen dikkat edin!

  • Doku: Kinky Düz
  • Temel Malzeme: İsviçre Dantel
  • Marka Adı: Arietis saç
  • Dantel Rengi: açık kahverengi
  • Dantel Peruk Tipi: 4*4, 13 * 4 Ön Peruk
  • Saç Sınıfı: Remy Saç
  • Uygun Boyama Renkleri: Sadece daha koyu Renk
  • Kaynak: Anakara Çin
  • İnsan saç tipi: Malezya Saç
  • Kapak Boyutu: Ortalama Boyut
2023-04-10
Alıcı

Peruğumun sarkmasıyla hayal kırıklığına uğradım.

2023-04-11
Alıcı

saçlar yumuşak ve çok güzel inç yerinde satıcı, gönderilmeden önce size saç ve ambalaj resimlerini göndererek temas halinde tuttu zamanında geldi ve satın alma işlemimden memnunum

Yorum yaz

Not: HTML is not translated!
Kötü          İyi